UPC BUSINESS SZOLGÁLTATÁSOK NAGYKERESKEDŐKNEK

Az Ön partnere

A UPC Nagykereskedelmi Szolgáltatások üzletága egyedi igényekre szabott és kedvező árú üzleti kommunikációs megoldásokat nyújt partnerei számára.

 
 

Üzleti Internet

Menedzselt bérelt vonali Internet (MLLI)

A menedzselt bérelt vonali internetkapcsolat napjaink létező legmagasabb biztonságát nyújtó távközlési szolgáltatása kiemelt rendelkezésre állással és magas sávszélességgel.

 
 

Business Internet

Professzionális szimmetrikus sávszélességű internet-hozzáférés szolgáltatás, mely a bérelt vonali megoldások megbízhatóságát ötvözi az optikai – koaxiális hozzáférések elérhető árával.

 
 

IP Peering

A UPC az IP-hálózatán keresztül összekapcsolódik más internetszolgáltatókkal, közvetlen IP-kapcsolatot biztosítva ezzel a saját ügyfeleihez.

 
 

IP Tranzit

A UPC az IP-hálózatán keresztül összekapcsolódik más internetszolgáltatókkal, globális internet-hozzáférést biztosítva ezzel Ügyfeleinek a UPC-Network-en keresztül.

 
 
 
 

Belföldi Bérelt Vonali Adatátviteli Szolgáltatás/ Nemzetközi Bérelt Vonali Összeköttetés

Telephelyek közötti közvetlen adatátviteli összeköttetés teljesen zárt kapcsolat felépítésével.

Voice szolgáltatás

A UPC Magyarország Kft. a Partnerek hálózatának működtetéséhez és más hálózatokkal való együttműködéshez nyújt segítséget hang típusú és további kereskedelmi szolgáltatásokkal.

Tranzit, nemzetközi végződtetés

 
 

Kiegészítő szolgáltatások

 
 

Műsorjel tranzit

Nagykereskedelmi TV jel tranzit szolgáltatásuk nagy sávszélességű hálózati adatátvitelt biztosít, amely lehetőséget nyújt kábeltelevíziós partnereinknek arra, hogy a UPC Magyarország Kft-nél elérhető televíziós műsorjeleket IP transport stream formátumban vezetékes forrásból igénybe vegyék.