UPC Mobilinternet sebességnövelő opció

Növelje meg UPC Mobilinternetének sebességét!

Telefonon érdeklődne?

Hívjon minket

vagy kérje azonnali visszahívásunkat:

Segíthetünk?
Szerződés: Határozatlan
  • Elérhető elméleti maximális le- és feltöltési sebesség: 21,1/2 Mbit/s
  • Kérheti bármely UPC Mobilinternet szolgáltatási csomaghoz
  • Hűségidő nélkül
472 Ft
Havidíj
UPC Mobilinternet szolgáltatás mellé (bruttó 600 Ft)

Miért jó?

Amennyiben Ön egyéni UPC Mobilinternet előfizetőként magasabb sávszélességet szeretne, lehetősége van annak elérésére a UPC Mobilinternet csomagok mellé opcionálisan választható upc sebességnövelő opció igénybevételével, amellyel akár 21,1/2 Mbit/s gyorsasággal is internetezhet a megfelelő technikai feltételek teljesülése mellett.

 

A upc sebességnövelő opció elméleti maximális le- és feltöltési sebessége: 21,1/2 Mbit/s, az egyedi garantált le-és feltöltési sebessége: 0/0 Mbit/sec.

 

A upc sebességnövelő opcióval elérhető maximális sebesség névleges érték, amely az adott területen a szolgáltatást biztosító hálózati technológia elérhetőségének, az azt támogató készülék meglétének, illetve a hálózat aktuális leterheltségének függvénye. A UPC Mobilinternet szolgáltatási csomagok igénybevételéhez, valamint a tulajdonságainak optimális kihasználásához szükséges technikai feltételekről, kérjük, érdeklődjön a szerződéskötést megelőzően elérhetőségeinken.

Mi kell hozzá?

A UPC Mobilinternet szolgáltatás a UPC által biztosított SIM kártya használatával érhető el, melyhez a UPC mobilinternetezésre alkalmas USB modemet is kínál. A szolgáltatás zavartalan működéséhez elengedhetetlenül fontos a mobilinternet adathálózat megfelelő hálózati lefedettsége, a UPC által kínált mobilinternet előfizetés megléte, és az Ön által használt eszköz (laptop, tablet, stb.) megfelelő rendszer-konfigurációja.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy nem minden internetezésre alkalmas eszköz támogatja a nagy sebességű internetkapcsolatot, ezért ilyen esetekben a SIM kártyán kívül szüksége lehet a UPC által biztosított mobilinternetezésre alkalmas USB modemre is.

 

Az USB modem nélküli csomagok esetén a SIM kártya a UPC tulajdona, melynek használatát a szolgáltatás igénybevételének időtartamára díjmentesen biztosítjuk a mobilinternet-szolgáltatásához. Az USB modemes csomagoknál az eszközt 1 Ft-os kedvezményes vételáron biztosítjuk.