UPC Wifi BOOSTER

Szupergyors internet az irodája minden pontján

Az iroda központi helyszín az életében. Nemcsak egy szimpla internetélményt szeretnénk adni Önnek, hanem annál sokkal többet.

Hogyan növelje a Wifi jelerősséget?

Fedezze fel nagy teljesítményű Wifi Boosterünket, annak érdekében, hogy irodája minden sarkában hozzáférhessen az internethez. Állítsa be a hálózatot ügyfeleinek, munkatársainak még több szabad wificsatorna segítségével.

MI A UPC INTERNET WIFI BOOSTER SZOLGÁLTATÁS?

A UPC internet Wifi Booster egy, a vezetékes internet szolgáltatás mellé igényelhető, havidíjas, kiegészítő szolgáltatás, amellyel az iroda több pontján kiterjeszthető a kábelmodem által biztosított wifi jel lefedettsége és erőssége.

Segítségével az eddig nem wifiképes eszközeire extra kábelezés nélkül juttatja el az internetjelet, így már a médiaboxán is élvezheti a stabil vezeték nélküli netezés örömeit.

A szolgáltatás mellé ún. Booster adaptereket biztosítunk,melyek jeltovábbító és erősítő berendezésként irodája elektromos hálózatán keresztül növelik az internetes jelek hatótávolságát.

Tudjon meg többet!

WiFi BOOSTER INDULÓ CSOMAG

Mit tartalmaz a készlet?

INTERNET BOOSTER

jeltovábbító

kábelmodemhez csatlakoztatandó

svg.support.message

INTERNET WIFI BOOSTER

jeltovábbító és jelerősítő

a jelerősítés helyére helyezendő

INTERNET BOOSTER

Jeltovábbító adapter (kisebb)

Az internet Booster jeltovábbító adaptert az Ethernet kábel segítségével kell csatlakoztatni a UPC kábelmodemhez, majd ezt követően bedugni egy közeli konnektorba. Ez az eszköz fogja átalakítani az internet jelet elektromos hálózaton továbbítható jellé, amelyet a csomagban található másik WiFi-s adapter fog értelmezni, és ismét internet jellé alakítani egy másik helyiségben, ahol bővíteni szeretnénk az internetes lefedettségünket.

INTERNET WIFI BOOSTER

Jeltovábbító és jelerősítő adapter (nagyobb)

Az internet WiFi Booster jeltovábbító adaptert abban a helységben célszerű elhelyezni, ahol az internetes lefedettségünket bővíteni szeretnénk. Ez az eszköz felelős az elektromos hálózaton érkező jel visszaalakításáért (értelmezhető internet jellé). Az eszközhöz Ethernet vezetéken keresztül, vagy WiFi-n keresztül is lehet csatlakozni. A készülék a legmodernebb vezeték nélküli WiFi szabvánnyal rendelkezik, így a vezeték nélküli jeltovábbítás minősége páratlan.

svg.support.message

HOGYAN MŰKÖDIK?

A wifi boosterrel megnövelheti a routere hatótávolságát.

svg.support.message
svg.support.message

ELŐNYÖK

svg.support.message

Egyszerű telepítés

Az automatikus párosítási funkcióval egyszerű és gyors a telepítés.

svg.support.message

Hiheteten sebesség

Akár 10/100/1000 Mbp/s-es teljesítmény otthonod villamoshálózatán keresztül.

svg.support.message

Szép és csendes

Minimál design, és a passzív hűtésnek köszönhetően csendes működés jellemzi.

svg.support.message

Helytakarékos

Az elektomos eszközeit közvetlen a boosterhez is csatlakoztathatja, így konnektorhelyet spórol

WiFi mindenhol

Ha már rendelkezel business vezeték nélküli hálózattal és ki szeretnéd bővíteni annak lefedettségét, a UPC WiFi Booster segíthet. Csak tegye az elsődleges bázisállomást (nagyobbik eszköz) arra a területre, ahol a vezeték nélküli kapcsolatot bővíteni szeretné. Használja a WPS és WiFi gombokkal, és máris használhatja a szuper gyors WiFi-t.

Dual Band 2.4/5GHz

Támogatja az egyidejű kétsávos 802.11n Wi-Fi-t, tehát mind a 2,4 GHz-es, mind az 5 GHz-es frekvenciát egyszerre használja az adatátvitelhez.
Ez azt jelenti, hogy függetlenül attól, hogy melyik sávban használja a vezeték nélküli eszközöket, azok automatikusan kapcsolódnak a legerősebb átviteli sávhoz a lehető leggyorsabb teljesítmény érdekében.

svg.support.message

UPC Fórum

Gyűjtsön be hasznos tanácsokat közvetlenül előfizetőinktől!

 
 
svg.support.message

Wifipedia

Mindent a
wifiről

 
 
svg.support.message

Segíthetünk

Gyakori kérdések, hasznos videók és gyors segítség minden témában.