UPC Smart Guard 3 PC

Teljeskörű számítógép-védelem
 • tűzfal, vírusírtó és tartalomszűrő egyben
 • 3 db számítógéphez
 • A szolgáltatást 3 hónapig díjmentesen biztosítjuk Fiber Power Business internet szolgáltatás mellé
 • Havidíja 1 számítógépre a 4. hónaptól nettó 400 Ft, bruttó 508 Ft, 3 számítógépre pedig a havidíj a 4. hónaptól nettó 800 Ft, bruttó 1016 Ft
 • Az árakat a szolgáltatás indulásától számított 12 hónapig biztosítjuk hűségvállalási kötelezettség nélkül
800 Ft
Havidíj nettó
bruttó 1106 Ft
Egyszeri költségek:
Szállítási költség: 0 Ft
Telepítési költségek: 0 Ft

Miért jó?

A szolgáltatásról

 

A szélessávú internet szolgáltatás által nyújtott számtalan lehetőség és élmény mellett a világhálón sajnos sok veszélyforrással is találkozhatunk, például vírusokkal, trójai programokkal, férgekkel, kémkedéshez használt eszközökkel (spyware-ek) vagy hacker támadásokkal. Mindezek sokféle kellemetlenséget és kárt okozhatnak a fájlok elvesztésétől és a számítógép nagymértékű lelassulásán át a személyes (például a hitelkártya) adatok ellopásáig. A veszélyek mellett gyakran spam mail-ek (kéretlen levélreklámok) is zavarják a levelezésünket. Segíteni szeretnénk Ügyfeleinknek abban, hogy ezen veszélyeknek minél kisebb mértékben legyenek kiszolgáltatva.

 

A Havidíjak a választott csomagtól függően egy ill. három darab asztali, vagy hordozható számítógép védelmét biztosítják. A UPC Business smart guardot csak azon ügyfeleink választhatják, akik UPC Business által biztosított kábeles Fiber Power Business internet Előfizetéssel rendelkeznek.

 

A csomag tartalma

 

 • valósidejű vírusirtó: ez a program elsősorban vírusok ellen védi a számítógépet.
 • internetes tűzfal: a kívánt internet-forgalmat átengedi, míg a nemkívánatos internet-forgalmat blokkolja, megvédi a gépet a hackerek, trójai programok és a férgek ellen.
 • kémprogram kereső: az Anti-Spyware biztosítja, hogy az olyan személyes információk, mint a jelszó vagy a hitelkártya szám ne kerüljön az interneten keresztül illetéktelen kézbe.
 • spam szűrő: kéretlenül küldött, kereskedelmi tartalmú e-mailek külön erre a célra készült spam mappába kerülnek, s nem terhelik az Ön bejövő postafiókját; Ön eldöntheti, hogy ezek a spam e-mailek automatikusan törlődjenek, vagy Ön szeretné őket manuálisan törölni.
 • tartalomszűrés: oldalak blokkolása

Mi szükséges hozzá?

Mi szükséges hozzá?

 

 

 • Meglévő Fiber Power Business előfizetés


Technikai feltételek:

 

 • minimálisan Intel 1,5 GHz-es, vagy ennek megfelelő AMD processzor + 512 MB RAM
 • a korábban telepített vírusirtó, tűzfal és kémprogram kereső szoftverek eltávolítása. A szoftverek párhuzamos futtatása a rendszer meghibásodásához vezethet

 

 

30 napos, ingyenes próbaletöltés

Letöltés

Győződjön meg hatékonyságáról és egyszerűségéről!

 

A UPC Smart Guard program megfelelő működéséhez ajánlott minimális rendszerkövetelmény Intel 1,5 GHz-es, vagy ennek megfelelő AMD processzor + 256 MB RAM. Ennél kisebb kapacitású számítógépeken a program a rendszer lelassulását eredményezheti.

A program telepítése előtt kérjük, távolítson el minden korábban telepített vírusirtó, tűzfal és kémprogram kereső szoftvert. A szoftverek párhuzamos futtatása a rendszer meghibásodásához vezethet.

 

Amennyiben a telepítéshez segítségre van szüksége, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal a 1221-es számon, vagy írjon nekünk.