UPC INTERNET WIFI BOOSTER

Wifi Boosterünkkel az irodája bármely pontján hozzáfér az internethez. Továbbítson nagy méretű dokumentumokat, videókat a iroda bármely pontján, állítsa be hálózatát vendégeinek még több szabad wificsatorna segítségével.

Boosterek

UPC WiFi Booster jeltovábbító és jelerősítő szolgáltatások

 
 

Induló Booster csomag (1db PLC jeltovábbító kit)

A csomagban két (nem wifi képes) jeltovábbítót kap, amelyekkel az iroda elektromos hálózatát használva továbbíthatja az internetes jelet a Horizon Mediabox(ok)hoz! Határozatlan idejű szerződéssel, vezetékes digitális kábeltelevíziós előfizetés mellé.

690 Ft/hó

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Booster csomag (1db PLC jeltovábbító kit + 1db PLC adapterrel)

A csomagban három (nem wifi képes) jeltovábbítót kap, amelyekkel az iroda elektromos hálózatát használva továbbíthatja az internetes jelet a Horizon Mediabox(ok)hoz! Határozatlan idejű szerződéssel, vezetékes digitális kábeltelevíziós előfizetés mellé.

1150 Ft/hó

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

Induló WiFi Booster csomag (1db WPLC kit)

A csomagban egy kisebb jeltovábbító, és egy nagyobb (wifi képes) jelerősítő adaptert kap, amelyekkel megnövelheti wifi-routere hatótávolságát! Határozatlan szerződéssel, vezetékes internet előfizetés mellé.

990 Ft/hó

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

WiFi Booster csomag (1db WPLC kit + 1db WPLC erősítő eszközzel)

A csomagban egy kisebb jeltovábbító, és két nagyobb (wifi képes) jelerősítő adaptert kap, amelyekkel megnövelheti wifi-routere hatótávolságát! Határozatlan szerződéssel, vezetékes internet előfizetés mellé vehető igénybe.

1680 Ft/hó

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 

WiFi Booster csomag (1db WPLC kit + 2db WPLC erősítő eszközzel)

A csomagban egy kisebb jeltovábbító, és három nagyobb (wifi képes) jelerősítő adaptert kap, amelyekkel megnövelheti wifi-routere hatótávolságát! Határozatlan szerződéssel, vezetékes internet előfizetés mellé vehető igénybe.

2370 Ft/hó