A jövő megérkezett

A UPC elhozza a televíziózás új korszakát a Horizon HD Mediaboxszal!

 
 

Díjmentes funkciók és szolgáltatások

Műsorvisszanéző 1

Nézd vissza 7 napig akár 71 csatorna (16 HD-csatornával) műsorát felvétel nélkül.

 
 
HD

HD megjelenítés és 6 HD alap csatorna minden digitális kábeltv csomagban.

 
 
Horizon Go

Tévézz bárhol tableten vagy mobilon.

Háttértár csatlakozás 2

Rögzítsd és tárold kedvenc műsoraidat addig, ameddig csak szeretnéd a UPC Horizon HD Mediaboxhoz csatlakoztatható külső háttértároló segítségével!

 
 
TV-Apps

Élvezd kedvenc alkalmazásaidat tévékészülékeden!

 
 

Új, könnyen kezelhető felhasználói felület

A UPC Horizon HD Mediabox fejlesztése során arra törekedtünk, hogy igényeidet a számodra leginkább megfelelő módon szolgáljuk ki. Ezért a felhasználói felületet egyszerűvé, logikussá és esztétikussá alakítottuk, hogy digitális szolgáltatásainkat minél korszerűbb és kényelmesebb módon nyújthassuk neked.

 
 

Prémium szolgáltatások és funkciók

Prémium műsorcsomagok

HBO Pak, HBO Max Pak, FilmBox csomag, Minimax videotár csomag, Megamax videotár csomag, Fitness bérlet, Világ csomag, Európa csomag, Digital Active csomag

Digitális rádiók

A digitális alapszolgáltatási csomagban elérhető digitális rádiócsatornák.

 
 

1 A Műsorvisszanéző szolgáltatás UPC Digitális Kábeltelevízió-előfizetés mellett, UPC Horizon HD Mediabox vagy Horizon Go használatával érhető el, megfelelő hálózati feltételek teljesülése mellett. A Műsorvisszanézővel a műsorszámok visszamenőleg 7 napig előzetes felvétel ütemezés nélkül tekinthetőek meg. Az elérhető műsorok megjeleníthetősége az egyes tartalomszolgáltatók tartalom megjelenítéséhez fűződő jogosultságaihoz igazodnak.

2 Amennyiben a UPC Magyarország Kft. által opciós havidíjért biztosított külső háttértároló eszközt használ, azon esetben a felvétel opció díja a mindenkor érvényes díjszabásban rögzített „felvétel opció mediaboxszal” díjtétel alapján számlázódik.

Többet szeretne tudni a UPC Horizon HD Mediabox-ról?

Gyakran Ismételt kérdések
Mi a Műsorvisszanéző szolgáltatás?

A Műsorvisszanéző szolgáltatással az Ön által használt, és a digitális kábeltelevízió alapszolgáltatási szerződésben foglalt lineáris csatornák által korábban már lejátszott (visszatekinthetőségi tartalom jogosultsággal rendelkező) tartalmak érhetők el, meghatározott időtartamra (7 napra) visszamenőleg.

A Műsorvisszanéző funkciót nem szükséges előre programozni, a lineáris tartalmak automatikusan rögzítésre kerülnek a szolgáltató szerverein, így azok az előfizető számára közvetetten érhetők el. A Műsorvisszanéző szolgáltatással elérhető tartalmak hardveres eszközön történő tárolása nem lehetséges.

Hogyan rendelhetem meg a Műsorvisszanéző szolgáltatást?

A Műsorvisszanéző funkciót nem szükséges külön megrendelni, a szolgáltatás a megfelelő hálózati technológián, a megjelenítésre alkalmas berendezéseken, illetve felületeken automatikusan elérhetővé válik a digitális kábeltelevízió előfizető számára.

A UPC Horizon HD Mediabox telepítése után milyen adások lesznek elérhetőek?

Azokon a tévékészülékeken, amelyekhez UPC Horizon HD Mediabox csatlakozik, elérhetőek lesznek a digitális televízió- és rádióadások. A többi tévékészülékén, az Ön kábelhálózatán elérhető analóg és kódolatlan tévécsatornákat tudja nézni. (kivéve CI+ UPC Mediacard).

Telepítés közben a képernyőn aktiváló (település) kód beállítást látom. Mit tegyek?

Az üzenetet megjelenésekor, be kell ütnie a távirányító számgombjaival annak a településnek a háromjegyű kódját, ahol a beltéri egység installálva van. Az elérhető aktiváló (település) kódokat megtalálja az „1. Függelékben”, vagy a készülékhez mellékelt útmutatók valamelyikében.

Nem működik a UPC Horizon távirányítóm. Mit tegyek?

Ha a UPC Horizon távirányító nem működik megfelelően, kérjük, cserélje ki az elemeket, valamint ellenőrizze, hogy a távirányító és a Mediabox/tévékészülék között nincs semmilyen tárgy, amely akadályozhatja a jeltovábbítást. Amennyiben továbbra sem működik megfelelően a távirányító, kérjük, hívja a UPC telefonos ügyfélszolgálatunkat a 1221-es számon. A régebbi típusú UPC távirányító a UPC Horizon HD Mediabox-hoz nem használható.

Hogyan érhetem el a Műsorvisszanéző funkciót a Horizon Go-n?

A Horizon Go-n a Műsorvisszanéző funkció a kihelyezett médiabox típusától illetve médiakártyától függetlenül minden digitális kábeltelevízió előfizető számára elérhető. A Műsorvisszanéző szolgáltatás a Horizon Go Műsorújság felületéről érhető el.