Üzleti fővonal

Váljon sikeressé Ön is a UPC szolgáltatásai által!
  • 29-es körzeten belüli hívás percdíja: 5,80 Ft
  • Kapcsolási díj: 0Ft
  • Üzleti kiscsomag és ADSL szolgáltatással történő együttes megrendelés esetén további kedvezmények!

Miért válassza?

Analóg telefon vonal szolgáltatás a UPC Business üzleti előfizetőinek a 29-es körzetben. Egyszerűsége és biztonsága miatt a mai napig az egyik legnépszerűbb termékünk kisüzleti előfizetőink körében.

 

  • Kedvező üzleti tarifa
  • Másodperc alapú számlázás
  • A szolgáltatás indulásától számított 12 hónapig szóló határozott idejű szerződés esetén érvényes

Mi szükséges hozzá?

Technikai feltételek:megtarthatja meglévő telefon készülékét, mivel a UPC vezetékes telefonszolgáltatása bármely hagyományos telefonkészülékkel használható*. A telefonálás módja is teljesen megegyezik azzal, amit Ön már megszokott, így nem kell lecserélnie meglévő telefonkészülékét, és nincs szükség bonyolult előhívó számok tárcsázására sem.

Percdíjak

  Akciós percdíj
nettó
bruttó
  Kapcsolási díj
0,00Ft
0,0 Ft
  Helyi hívások
5,80 Ft
7,36 Ft
  Belföldi hívások
9,0 Ft
11,43 Ft
  Belföldi mobil hívások(T-Mobile, Telenor, Vodafone/Tesco Mobil)
43,0 Ft
54,61 Ft
  Nemzetközi I. vezetékes
19,0 Ft
24,13 Ft
  Nemzetközi I. mobil
59,0 Ft
74,93 Ft
  Nemzetközi II. vezetékes
100,0 Ft
127,0 Ft
  Nemzetközi II. mobil
100,0 Ft
127,0 Ft
  Számlázási egység
másodperc
 

GYIK

UPC business telefon
A business telefon szolgáltatás a UPC Internet hálózatán keresztül valósul meg. Ezen megoldások esetében az általunk telepített végberendezés és a központ között független, garantált kapcsolat létesül, melyen digitális átalakítás és 150 kbps-os tömörítés gondoskodik a kiváló hangminőségről, a faxhívások probléma mentes lebonyolításáról. Az alkalmazott technológia, és a saját hálózat teszi lehetővé áraink versenyképességét.

 

ISDN
Integrated Services on Digital Network - integrált szolgáltatású digitális hálózat.
ISDN2 szolgáltatás esetén 2 db egyidejű kommunikációs csatorna (fővonal) áll rendelkezésre, hogy hívásokat kezdeményezzünk, vagy fogadjuk, míg ISDN30 szolgáltatás esetében egyszerre 30 kommunikációs csatorna biztosított. A jelzésátvitel teljes egészében digitális, a szolgáltatások átadási felülete RJ45 csatlakozó. A különböző integrált, speciális üzleti komfort szolgáltatások a csatlakoztatott ISDN telefonközponton keresztül használhatók ki.

 

PBX elrendezés
Az ISDN2 szolgáltatásokat vonalcsoportokba tudjuk rendezni. Ez azt jelenti, hogy a fizikailag külön létesülő fővonalak egységet alkotnak, és ha éppen az egyik foglalt, úgy a bejövő hívás egy másik vonalon automatikusan be tud futni a központba.

 

MSN / DDI szám
Többszörös előfizetői vagy közvetlen beválasztó szám. Jelentése, hogy a szolgáltatásban egy ISDN vonalhoz több telefonszám is rendelhető. Annak vezérlését pedig, hogy melyik készüléken csörögjön ki a hívás, a csatlakoztatott telefonközpont végzi.


Többet szeretne megtudni?

Kérjen egyedi ajánlatot szolgáltatásunkra most, vagy hívja a 1420-at!

Gyakori kérdések

Szolgáltatásainkkal kapcsolatos általános témakörök