ISDN 30

Váljon sikeressé Ön is a UPC szolgáltatásai által!
Korlátlan hálózaton belüli díjcsomag
 • Alközponthoz csatlakoztatva, minden mellékállomásnak külön hívószám lehet
 • Hívásai nem vesznek el, pontosabban célt érnek.
 • Az ISDN szolgáltatás előnyeit, az azt kezelni képes modern telefonközponton keresztül lehet elérni.
 • Akciós percdíjak
 • Másodperc alapú számlázás

Miért válassza?

Az ISDN integrált digitális telefon hálózat szolgáltatás kifejezetten az üzleti igények kiszolgálására lett kifejlesztve. Egy szolgáltatáshoz akár több 10, vagy több 100 számot is tudunk biztosítani, így a kapcsolódó telefonközponton minden melléknek önálló hívószáma lehet.

 

 • Kedvező üzleti tarifa
 • UPC kábelhálózaton belüli hívás ingyenes
 • Másodperc alapú számlázás
 • Jobb hangminőség az analóg telefonhoz képest
 • Alkalmas videokonferenciára, kamerához
 • Hívó telefonszámának kijelzésére alkalmas
 • A szolgáltatás indulásától számított 12 hónapig szóló határozott idejű szerződés esetén érvényes
 • Szolgáltatásunknak két típusa van. ISDN2 megoldásainkat középméretű, 50-80 mellékes központ esetében javasoljuk, míg ennél magasabb mellékszám, illetve kommunikációs igények, például call centerek, vagy telemarketing cégek esetében az ISDN30 az ajánlott technológia.

Mi szükséges hozzá?

A fent megjelölt akciós Havidíj Telefon és Internet Szolgáltatásra együttesen létrejövő Előfizetői Szerződés esetén érvényes, amennyiben kizárólag a Telefon Szolgáltatásra jön létre Előfizetői Szerződés, a Szolgáltatást listaáron tudjuk biztosítani.

 

ISDN2 telefonvonal központ (ISDN2 kártyával, a telefonalközpont újra konfigurálását az Előfizető biztosítja)

 

ISDN2 pont-pont Szolgáltatás, 0 számmal akkor rendelhető, amennyiben az Előfizető legalább rendelt egy ISDN2 pont-pont Szolgáltatást, 10 számmal. Ebben az esetben az Előfizetőnek négy fővonalból álló vonalcsoportja lesz, melyen 10 készüléknek lehet önálló hívószáma.

 

Amennyiben 42 mellékes telefonközpontunk van, de az ismert igények alapján hat fővonali csatorna elegendő, úgy 3 db ISDN2 pont-pont 10 Szolgáltatás, illetve egy további 10-es, és 2 önálló szám rendelendő. Fontos, hogy minden esetben zárt, összefüggő számcsoportot biztosítunk, például jelen esetben: 799-1100..1142.

 

ISDN2 pont-multipont Szolgáltatásunkat azokban az esetekben ajánljuk, ha telefonközpont helyett egyedi eszközöket, például ISDN telefont, vagy videokonferenciát akarunk csatlakoztatni, további hívószám ehhez a Szolgáltatáshoz is rendelhető.

GYIK

UPC business telefon
A business telefon szolgáltatás a UPC Internet hálózatán keresztül valósul meg. Ezen megoldások esetében az általunk telepített végberendezés és a központ között független, garantált kapcsolat létesül, melyen digitális átalakítás és 150 kbps-os tömörítés gondoskodik a kiváló hangminőségről, a faxhívások probléma mentes lebonyolításáról. Az alkalmazott technológia, és a saját hálózat teszi lehetővé áraink versenyképességét.

 

ISDN
Integrated Services on Digital Network - integrált szolgáltatású digitális hálózat.
ISDN2 szolgáltatás esetén 2 db egyidejű kommunikációs csatorna (fővonal) áll rendelkezésre, hogy hívásokat kezdeményezzünk, vagy fogadjuk, míg ISDN30 szolgáltatás esetében egyszerre 30 kommunikációs csatorna biztosított. A jelzésátvitel teljes egészében digitális, a szolgáltatások átadási felülete RJ45 csatlakozó. A különböző integrált, speciális üzleti komfort szolgáltatások a csatlakoztatott ISDN telefonközponton keresztül használhatók ki.

 

PBX elrendezés
Az ISDN2 szolgáltatásokat vonalcsoportokba tudjuk rendezni. Ez azt jelenti, hogy a fizikailag külön létesülő fővonalak egységet alkotnak, és ha éppen az egyik foglalt, úgy a bejövő hívás egy másik vonalon automatikusan be tud futni a központba.

 

MSN / DDI szám
Többszörös előfizetői vagy közvetlen beválasztó szám. Jelentése, hogy a szolgáltatásban egy ISDN vonalhoz több telefonszám is rendelhető. Annak vezérlését pedig, hogy melyik készüléken csörögjön ki a hívás, a csatlakoztatott telefonközpont végzi.

 

Többet szeretne megtudni?

Kérjen egyedi ajánlatot szolgáltatásunkra most, vagy hívja a 1420-at!

Gyakori kérdések

Szolgáltatásainkkal kapcsolatos általános témakörök