Általános Kampányos Feltételek - 29-es körzet

Érvényes: 2018. január 2-től

Általános igénybe vételi feltételek üzleti előfizetők számára

Akcióink 2018 január 1-től visszavonásig, az adott szolgáltatástípus szempontjából új, vagy meglévő szolgáltatási csomagját magasabb csomagra módosító, illetve meglévő UPC Internet-szolgáltatással rendelkező üzleti előfizetők részére érvényes, a szolgáltatásoknál részletezett további feltételek mellett. A kedvezményes belépési díj szolgáltatásonként 0 Ft. A kedvezmények más kedvezményekkel nem vonhatók össze. A havidíjak az ÁFA-t tartalmazzák; az ÁFA mértékének változása esetén a havidíjak az új ÁFA kulcsnak megfelelően automatikusan módosulnak.

 

A UPC e-pack kedvezmény 2017. január 1-től visszavonásig érvényes és nettó 500 Ft, bruttó 590 Ft kedvezményt jelent az internet szolgáltatást tartalmazó csomagok havidíjából. A UPC ePack kedvezmény igénybe vételének feltétele a számlák papíralapú küldése helyett az elektronikus számlázás választása és elfogadása, illetve a számlák elektronikus úton való, határidőre történő befizetése. A kedvezmény utólag, a következő havi előfizetési díjból kerül jóváírásra. Bármely feltétel nem, vagy késedelmes teljesítése esetén a UPC ePack kedvezmény a következő havi számlában nem kerül jóváírásra, a kiesett hónapra vonatkozóan utólag sem érvényesíthető. A kedvezmény a feltételek ismételt fennállása esetén további intézkedés nélkül ismét igénybe vehető. A tájékoztatás nem teljes körű, a UPC ePack kedvezmény további részletei megtalálhatóak az ÁSZF-ben és a www.upc.hu/epack oldalon. 2018. január 1-től az önállóan értékesített és a Business Class csomag részét képező Fiber Power Business internet alapcsomagok illetve a UPC ADSL internet alapcsomagok egyaránt 5%-os ÁFA kulccsal kerülnek számlázásra.

 

2017. január 1-től az ePack kedvezmény Áfa kulcsa is 18%-ra változik. A fentieken túl a UPC Mobilinternet szolgáltatás, valamint a UPC Mobil csomagok internet szolgáltatás tartalma 2018. január 1-től szintén 5%-os ÁFA kulccsal kerül számlázásra.

 

A honlapon megjelenített információk (ideértve a megjelölt díjakat is) kizárólag tájékoztatás céljából kerülnek közzétételre, azok pontosságáért illetve naprakész mivoltáért a UPC Magyarország Kft. felelősséget nem vállal.  Az akcióval kapcsolatban felmerülő további kérdések esetén kérjük, érdeklődjön 1420-as telefonos ügyfélszolgálatunkon!

UPC Üzleti csomag igénybevétele esetén irányadó feltételek (29-es körzet)

2018. január 1-től a 6/2016. (IX.30.) NMHH rendelet alapján a UPC ADSL Internet alapcsomagok, Business Class csomagok és a Fiber Power Business Optika egyaránt 5%-os ÁFA kulccsal kerülnek számlázásra.

 

A Business Class csomagok kizárólag Monor, Monorierdő és Nagykáta településen érhetők el. A UPC Business Class csomagok igénybevételére új és meglévő üzleti előfizetők jogosultak. Határozott idejű szerződéssel rendelkező meglévő ügyfelek esetén az akció igénybe vételének további feltétele a meglévő csomag havi díjánál legalább nettó 1500 Ft-tal magasabb havi díjú csomagra módosítás. A Business Class csomagok 12, 24 hónapos határozott idejű szerződéssel vagy határozatlan idejű szerződéssel vehetők igénybe.

UPC Üzleti vezetékes internet szolgáltatás igénybevétele esetén irányadó feltételek (29-es körzet)

2018. január 1-től a 6/2016. (IX.30.) NMHH rendelet alapján a UPC ADSL Internet alapcsomagok 5%-os ÁFA kulccsal kerülnek számlázásra.

 

Akcióink 2018. január 2-től visszavonásig, az adott, vezetékes szolgáltatástípus szempontjából új, vagy meglévő szolgáltatási csomagját magasabb csomagra módosító, illetve meglévő UPC Internet-szolgáltatással rendelkező üzleti előfizetők részére érvényes, a szolgáltatásoknál részletezett további feltételek mellett. A kedvezményes belépési díj szolgáltatásonként 0 Ft. A kedvezmények más kedvezményekkel nem vonhatók össze. A havidíjak az ÁFA-t tartalmazzák; az ÁFA mértékének változása esetén a havidíjak az új ÁFA kulcsnak megfelelően automatikusan módosulnak.

 

A honlapon megjelenített információk (ideértve a megjelölt díjakat is) kizárólag tájékoztatás céljából kerülnek közzétételre, azok pontosságáért illetve naprakész mivoltáért a UPC Magyarország Kft. felelősséget nem vállal.  Az akcióval kapcsolatban felmerülő további kérdések esetén kérjük, érdeklődjön 1420-as telefonos ügyfélszolgálatunkon!

 

ADSL

Garantált le-és feltöltési sebességekről további információ a hatályos Általános Szerződési Feltételekben található. Áraink 5%-os ÁFA tartalommal rendelkeznek. Az akciós havidíjak határozott idejű szerződés vállalása mellett érvényesek, emellett akciós megrendelés esetén a szolgáltatásnak egyszeri, kiépítési díja sincs. Az akciós megrendelés igénybevételének feltétele a létesítési címen rendelkezésre álló megfelelő fővonali, hálózati, illetve átvitel technikai kapacitás. A tájékoztatás nem teljes körű, ezért kérjük, további kérdéseikkel, megrendelésükkel kapcsolatban keressék munkatársainkat elérhetőségeinken. Akciós ajánlatunkkal új határozott idejű szerződés vállalása mellett azon meglévő ADSL előfizetőink is élhetnek, akiknél az ADSL szolgáltatásra vonatkozó hűségidőtartam kevesebb, mint 1 év.

 

Az előfizető tudomásul veszi, hogy domain regisztráció esetén a domain regisztráció az igény rögzítésétől számított 17 nap. Előfizető tudomásul veszi, hogy díjfizetési kötelezettsége ettől függetlenül, a szolgáltatás megkezdésének időpontjától, a jelen szerződésben meghatározott havi előfizetési díjra fennáll. Az előfizető tudomásul veszi, hogy domain áthozatal esetén a domain áthozatal az igény rögzítésétől számított 4 nap. Előfizető tudomásul veszi, hogy díjfizetési kötelezettsége ettől függetlenül, a szolgáltatás megkezdésének időpontjától, a jelen szerződésben meghatározott havi előfizetési díjra fennáll.

 

ADSL Solo

A Havidíj 12, 24 hónapos határozott vagy határozatlanidejű Előfizetői Szerződés létrejötte esetén érvényes. A bruttó árak az ÁFA-t tartalmazzák; az ÁFA mértékének változása esetén a bruttó árak az új ÁFA kulcsnak megfelelően automatikusan módosulnak. Garantált le-és feltöltési sebességekről további információ a hatályos Általános Szerződési Feltételekben található. Áraink 5 %-os ÁFA tartalommal rendelkeznek. Az akciós havidíjak határozott idejű szerződés vállalása mellett érvényesek, emellett akciós megrendelés esetén a szolgáltatásnak egyszeri, kiépítési díja sincs. Az akciós megrendelés igénybevételének feltétele a létesítési címen rendelkezésre álló megfelelő fővonali, hálózati, illetve átvitel technikai kapacitás. A tájékoztatás nem teljes körű, ezért kérjük, további kérdéseikkel, megrendelésükkel kapcsolatban keressék munkatársainkat elérhetőségeinken. Akciós ajánlatunkkal új határozott idejű szerződés vállalása mellett azon meglévő ADSL előfizetőink is élhetnek, akiknél az ADSL szolgáltatásra vonatkozó hűségidőtartam kevesebb, mint 1 év.

 

Az előfizető tudomásul veszi, hogy domain regisztráció esetén a domain regisztráció az igény rögzítésétől számított 17 nap. Előfizető tudomásul veszi, hogy díjfizetési kötelezettsége ettől függetlenül, a szolgáltatás megkezdésének időpontjától, a jelen szerződésben meghatározott havi előfizetési díjra fennáll. Az előfizető tudomásul veszi, hogy domain áthozatal esetén a domain áthozatal az igény rögzítésétől számított 4 nap. Előfizető tudomásul veszi, hogy díjfizetési kötelezettsége ettől függetlenül, a szolgáltatás megkezdésének időpontjától, a jelen szerződésben meghatározott havi előfizetési díjra fennáll.

 

Fiber Power Business Optika

A Fiber Power Business Optika csomagok kizárólag Monor, Monorierdő és Nagykáta településen érhetők el. A szolgáltatás igénybevételének feltétele 12, 24 hónapos határozott vagy határozatlan idejű szerződés megkötése.

 

Az Előfizető tudomásul veszi, hogy a domain regisztráció időtartama az igény rögzítésétől számított 17 nap, a domain áthozatal időpontja pedig az igény rögzítésétől számított 4 nap, azonban az a havi előfizetési díjra vonatkozó fizetési kötelezettsége ettől függetlenül a Szolgáltatás megkezdésének időpontjától, a szolgáltatatás igénybevételi feltételeiben meghatározottak szerint fennáll.

UPC Üzleti vezetékes telefon szolgáltatás igénybevétele esetén irányadó feltételek (29-es körzet)

Üzleti fővonal

Kedvezményes Szolgáltatásunk 2016. december 8-ától  visszavonásig az új egyéni Előfizetők vagy meglévő UPC Telefon Szolgáltatási csomagjukon magasabb Szolgáltatási csomagra módosító Előfizetők részére érvényes, a UPC azon hálózattal kiépített területein, ahol kiegészítő beruházás nélkül elérhető a Szolgáltatás. A Szolgáltatás 12 hónapos határozott időtartam vállalásával érvényes. Magasabb Szolgáltatási csomagnak az adott Szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeiben meghatározott, az Előfizető meglévő telefon csomagjánál magasabb havidíjú upc üzleti Telefon Szolgáltatási csomag tekintendő. Az akcióban nem vehetnek részt azon Előfizetők, akiknek fennálló díjtartozásuk van, vagy az akcióban érintett Szolgáltatásuk/kiegészítő. A Havidíj a UPC telefon forgalmi díját nem tartalmazza, és arra a kedvezmény nem vonatkozik. A meghirdetett upc telefon díjcsomagok számlázása perc alapú, és a forgalmi díjai a Havidíjon felül fizetendők. A díjcsomagokhoz tartozó teljes forgalmi díj táblázat megtalálható honlapunkon, illetve az ÁSZF 3/a. számú mellékletében.

 

ISDN30

Kedvezményünk 2014. december 8-tól visszavonásig az új egyéni Előfizetők vagy meglévő UPC Telefon Szolgáltatási csomagjukon magasabb Szolgáltatási csomagra módosító Előfizetők részére érvényes, a UPC azon hálózattal kiépített területein, ahol kiegészítő beruházás nélkül elérhető a Szolgáltatás. A kedvezmény 12 hónapos határozott idejű Előfizetői Szerződés létrejötte esetén érvényes. Magasabb Szolgáltatási csomagnak az adott Szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételeiben meghatározott, az Előfizető meglévő telefon csomagjánál magasabb havidíjú upc telefon Szolgáltatási csomag tekintendő. Az akcióban nem vehetnek részt azon Előfizetők, akiknek fennálló díjtartozásuk van, vagy az akcióban érintett Szolgáltatásuk/kiegészítő Szolgáltatásuk 2011. február 1. után szűnt meg, és azt a megszűnttel azonos Szolgáltatási címre kérik, vagy korábbi Előfizetővel egy háztartásban élő hozzátartozóként igénylik. Több Szolgáltatás igénybevétele esetén feltétel továbbá, hogy azokat a szolgáltató egy ügyfélazonosítón tartsa nyilván, és azonos hozzáférési ponton kerüljenek felszerelésre.  A jelenleg meghirdetett akciónk más kedvezményekkel nem vonható össze.

 

A Havidíj a UPC telefon forgalmi díját nem tartalmazza, és arra a kedvezmény nem vonatkozik. A meghirdetett upc telefon díjcsomagok számlázása másodperc alapú, és a forgalmi díjai a havidíjon felül fizetendők. A díjcsomagokhoz tartozó teljes forgalmi díj táblázat megtalálható honlapunkon, illetve az ÁSZF 3/a. számú mellékletében. A bruttó árak az ÁFA-t tartalmazzák, az ÁFA mértékének változása esetén a bruttó árak az új ÁFA kulcsnak megfelelően automatikusan módosulnak. A Nemzetközi díjzónákhoz tartozó országok teljes listáját megtalálhatja honlapunkon, vagy a UPC Magyarország Kft. helyhez kötött telefon Szolgáltatása Általános Szerződési Feltételekben. A honlapon megjelenített információk (ideértve a megjelölt díjakat is) kizárólag tájékoztatás céljából kerülnek közzétételre, azok pontosságáért illetve naprakész mivoltáért a UPC Magyarország Kft. semmilyen felelősséget nem vállal. Amennyiben további kérdései vannak az akcióval kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

 

Magasabb szolgáltatási csomagnak az adott szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerződési Feltételekben meghatározott, az Előfizető meglévő telefon csomagjánál magasabb havidíjú UPC telefon szolgáltatási csomag tekintendő.

 

Business Telefon csomagok

A kedvezmény 12 vagy 24 hónapos határozott idejű előfizetői szerződés létrejötte esetén vehető igénybe.

 

Az akció keretein belül vásárolt bármely üzleti vezetékes telefonszolgáltatás mellé 0.- Ft összegért Business Telefon Basic vonal biztosított második vonalként. További vezetékes vonalak igénylése esetén a harmadik, negyedik vezetékes vonal nettó és bruttó árai megegyeznek az adott telefon honlapon feltüntetett áraival.

 

A havidíj a UPC telefon forgalmi díját nem tartalmazza, és arra a kedvezmény nem vonatkozik. A meghirdetett UPC telefon díjcsomagok számlázása másodperc alapú, és a forgalmi díjai a havidíjon felül fizetendők. A díjcsomagokhoz tartozó teljes forgalmi díj táblázat megtalálható honlapunkon, illetve az ÁSZF 3/a. számú mellékletében. Az akciós megrendelés igénybevételének feltétele a létesítési címen rendelkezésre álló megfelelő fővonali, hálózati, illetve átviteltechnikai kapacitás.

 

UPC Üzleti Mobilhang-szolgáltatás igénybevétele esetén irányadó feltételek (29-es körzet)

2018. január 1-től a 6/2016. (IX.30.) NMHH rendelet alapján a Freedom tarifacsomagok 18%-os ÁFA kulccsal kerülnek számlázásra.

 

A mobilhang csomagok 12 hónapra szóló, határozott idejű szerződéssel, illetve elkötelezettség nélkül is igénybe vehetők. A mobilhang csomagok között havi egy alkalommal díjmentes módosítás lehetséges.

 

Kedvezményes ár

 

2016. augusztus 9-től visszavonásig azalábbi kedvezményes díjakon biztosítja a UPC az üzleti mobil hang előfizetést a legalább egy UPC  üzleti vezetékes szolgáltatással rendelkező ügyfelei számára:

 

Díj Freedom S Freedom M Freedom L Freedom XL
Havidíj (nettó) 2591 Ft 3142 Ft 4717 Ft 11 016 Ft
Havidíj (bruttó) 3090 Ft 3810 Ft 5770 Ft 13 490 Ft

 

A kedvezményes havidíj igénybevételének feltétele a mobil szolgáltatásra vonatkozó 12 hónapra szóló, határozott idejű szerződés vállalása.

 

A szolgáltatáscsomagok  ára UPC vezetékes szolgáltatási területéhez tartozó szolgáltatási címre üzleti vezetékes szolgáltatások igénybevétele nélkül megrendelt mobil telefon szolgáltatás, illetve határozatlan idejű szerződéskötés esetén:

 

Díj Freedom S Freedom M Freedom L Freedom XL
Havidíj (nettó) 3378 Ft 3929 Ft 5504 Ft 11 803 Ft
Havidíj (bruttó) 4029 Ft 4765 Ft 6733 Ft 14 454 Ft

 

A jelen ajánlat szempontjából vezetékes szolgáltatásnak minősülnek az alábbi UPC-s üzleti szolgáltatások: Fiber Power Business internet, ADSL-internet, Business Telefon, Digital Bronze, Digital Gold kábeltévé. A UPC mobilinternet és mobilhang-szolgáltatás nem minősül üzleti vezetékes szolgáltatásnak, ezekre a kedvezmény nem vonatkozik.

 

A mobilhang csomagokhoz kapcsolódó szolgáltatási díjak határozatlan idejű kedvezményt tartalmaznak, amelyek visszavonásig érhetőek el. Amennyiben az előfizető minden üzleti vezetékes szolgáltatásra vonatkozó szerződése megszűnik, az a mobilhangra vonatkozó előfizetés egyidejű megszűnését nem eredményezi, azonban a UPC fenntartja a jogot, hogy az előfizető által igénybe vett Freedom csomag listaárát számlázza a vezetékes szolgáltatásra vonatkozó előfizetés megszűnésének időpontjától kezdődően, de legkésőbb 30 napon belül. A Freedom S csomag listaára: 5626 Ft/hó, a Freedom M csomag listaára: 9539 Ft/hó, a Freedom L csomag listaára: 14 353 Ft/hó, a Freedom XL csomag listaára: 28918 Ft/hó. Minden listaár bruttó összeg és határozatlan idejű szerződéssel vehető igénybe.

 

A honlapon feltüntetett adat-, hívás-, és SMS-díjak belföldi, normál díjas irányokra vonatkoznak. A csomagok számlázása perc alapú és a forgalmi díjak a havidíjon felül fizetendők.
A csomagokhoz tartozó roaming díj táblázat a UPC honlapján, a teljes körű forgalmi díjtáblázat az ÁSZF 3/d számú mellékletében található.

 

A UPC díjcsomagokban a korlátlan beszélgetés kizárólag normál tarifával hívható, belföldi telefonszámokra vonatkozik. A hálózaton belüli percek és SMS-ek kizárólag a UPC mobilhálózaton belül értendők, a UPC vezetékes kábeltelefon és analógtelefon irányba bonyolított hívások nem számítanak hálózaton belülinek.


A Freedom szolgáltatási csomag igénybevételével az előfizető tudomásul veszi a Freedom szolgáltatási csomag igénybevételi feltételeit, amelyek a kampány ideje alatt az alábbiak:
Rendeltetésszerű személyi használat, lehetőség esetén wifi használat mellett (UPC wifiképes modemmel ). A fentiek megsértése esetén a Szolgáltató az előfizető által igénybe vett szolgáltatási csomagot az internet ÁSZF 2.1.5 pontjában meghatározott előfizetői szolgáltatási csomagra válthatja.

 

Freedom csomagok elméleti maximális le- és feltöltési sebességei az alábbiak:
Freedom S és Freedom M esetén 1024 kbps letöltési és 512 kbps feltöltési sebesség. Freedom L esetén 2048 kbps letöltési és 1024 kbps feltöltési sebesség. Freedom XL esetén 4096 kbps letöltési és 2048 feltöltési sebesség. A csomagok korlátlan belföldi adatforgalmat tartalmaznak. A mobiltechnológia sajátosságaira tekintettel az egyedi garantált le- és feltöltési sebesség a minden csomagban 0/0 Mbit/s.

 

Minden Freedom csomag külföldön is használható. A külföldön érvényes roaming díjszabásról és díjzónákról a roaming díjszabás oldalon talál bővebb információt. Fontos információ: bizonyos országokban csak bizonyos hálózatokon lehet hívást kezdeményezni és SMS-t küldeni, azonban hívás- és SMS-fogadás, valamint adatforgalmazás minden hálózatról lehetséges. A külföldi hálózatokról bővebben ezen a linken tájékozódhat.

 

A szolgáltató jogosult előleget felszámítani, amelyet az előfizetőnek az első eszköz átvételekor (SIM kártya és/vagy mobiltelefon) meg kell fizetnie. Három, fizetési határidőre befizetett számla után az előleg összege a havi számlán feltüntetett havi díj összegéből jóváírásra kerül a havi díj mértékéig.
Az Előfizető hozzájárul ahhoz, hogy az előfizetői szerződés pénzügyi megalapozása céljából a UPC az előfizetői szerződés megkötése előtt hitelképességi vizsgálatot végezzen és a megadott iratokban szereplő adatok hitelességét a kormányzati hivatalos adatbázisban – az ÁSZF-ben meghatározott adatfeldolgozó közreműködésével – ellenőrizhesse, amelynek keretében a UPC jogosult az adatokat ezen, titkosításra kötelezett harmadik fél részére kiadni.

 

Üzleti előfizetők részére UPC Freedom díjcsomagban legfeljebb 25 db SIM kártya használata lehetséges.

 

Részletfizetéssel történő vásárlás esetén a részletfizetés mindaddig fenntartható, amíg az előfizető legalább egy vezetékes, mobilhang vagy mobilinternet szolgáltatással rendelkezik. Amennyiben minden alapszolgáltatásra vonatkozó szerződés megszűnik, akkor a fennmaradó részletek egy összegben kiszámlázásra kerülnek.

 

Egy ügyfél egy időben tetszőleges számú készülékfizetési konstrukcióval rendelkezhet, de ha az ügyfélnek van futó részletfizetéses konstrukciója, akkor az alábbi feltételnek teljesülnie kell: az egy időben futó összes részletfizetések összege (beleértve minden részletfizetést, így a táblagép és a havidíjtartozást is, és beleértve az éppen vásárolni kívánt új eszköz részletét is) nem haladhatja meg a havi bruttó 15 000 Ft-ot. Ennél nagyobb részletfizetési igény estén kérje egyéni elbírálásunkat.

 

A megvásárolt SIM-ek darabszámának függvényében 6 hónap időtartamra mennyiségi kedvezményt biztosítunk üzleti ügyfeleink számára. A 6 hónapos időtartam kezdete az első mobil csomag megvásárlásának napja.

 

A mennyiségi kedvezmény a megvásárolt SIM-kártyák számának függvényében:

  • 3-5 darab SIM vásárlása esetén: bruttó 381 Ft/SIM/hó, nettó 300 Ft/SIM/hó
  • 6-9 darab SIM vásárlása esetén: bruttó 508 Ft/SIM/hó, nettó 400 Ft/SIM/hó
  • 10 darabnál több SIM vásárlása esetén: bruttó 635 Ft/SIM/hó, nettó 500 Ft/SIM/hó.

 

A kedvezmény a mobilszolgáltatás havidíjából kerül jóváírásra az alábbi feltételekkel:

  • Nemfizetés miatti korlátozás esetén a korlátozás időpontjától kezdődően a kedvezmény visszavonásra kerül.
  • A mobil szolgáltatás szüneteltetése esetén a kedvezmény igénybevétele továbbra is lehetséges.
  • A kedvezmény igénybevételére való jogosultság szempontjából a jóváírás pillanatában egy ügyfélszámon nyilvántartott aktív (tehát korlátozással vagy lemondással nem érintett) SIM kártyák darabszámát vesszük figyelembe, több ügyfélszámon egyidejűleg nyilvántartott SIM kártyák a kedvezmény igénybevételére nem jogosítanak.
  • A jóváírás havonta egy alkalommal történik, az adott ügyfél számlaciklusának megfelelően.

 

Mobilkészülék támogatott áron történő vásárlása esetén határozott idejű készülékszerződés érvényes. Amennyiben a készülékszerződés ideje alatt az előfizető összes, mobilhang szolgáltatásra vonatkozó szerződése megszűnik, úgy a készüléktámogatott ár és a készülék listaára közti különbözet egy összegben kiszámlázásra kerül.

 

A szolgáltató jogosult előleget felszámítani, amelyet az előfizetőnek az első eszköz átvételekor (SIM kártya és/vagy mobiltelefon) ki kell fizetnie. Három, fizetési határidőre befizetett számla után az előleg összege a havi számlán feltüntetett havi díj összegéből jóváírásra kerül a havi díj mértékéig.

 

A honlapon közzétett mobiltelefon és tablet képek illusztrációk, a készülékekről közölt adatok tájékozató jellegűek, részletek az adott gyártó oldalán érhetők el. A készülékeket az akció visszavonásáig vagy a készlet erejéig biztosítjuk. Az árak bruttó árak.

UPC Üzleti Mobilinternet igénybevétele esetén irányadó feltételek (29-es körzet)

2018. január 1-től a 6/2016. (IX.30.) NMHH rendelet alapján a UPC Mobilinternet csomagok 5%-os ÁFA kulccsal kerülnek számlázásra.

 

A UPC mobilinternet kedvezményes havidíja kizárólag üzleti vezetékes internet szolgáltatás mellé biztosított.  Az egyedileg is értékesített szolgáltatások díjai a csomagban elérhető áraknál magasabbak lehetnek. A UPC mobilinternet szolgáltatás az ország számos pontján elérhetővé teszi a 21,1 Mbit/s sebességű internetezés lehetőségét a szélessávú mobil-adathálózaton. (A megfelelő szolgáltatási csomag, a minimális rendszer-követelményeknek, megfelelő eszköz, és az ideális hálózati lefedettség megléte esetén.) A szolgáltatás elérhetősége a mobilinternet lefedettségi térkép alapján ellenőrizhető.

 

A UPC mobilinternet 1 GB csomag 1 GB havi adatforgalmi keretet tartalmaz. Maximum letöltési és feltöltési sebesség (a szolgáltatás alaptulajdonsága) 7,2 Mbps / 1,4 Mbps. Az 1 GB adatforgalom elérését követően a sebesség lassításra kerül az adott naptári hónap végéig.

 

A UPC mobilinternet 3 GB csomag 3 GB havi adatforgalmi keretet tartalmaz. Maximum letöltési és feltöltési sebesség (a szolgáltatás alaptulajdonsága) 7,2 Mbps / 1,4 Mbps. A 3 GB adatforgalom elérését követően a sebesség lassításra kerül az adott naptári hónap végéig.

 

A UPC mobilinternet 6 GB csomag 6 GB havi adatforgalmi keretet tartalmaz. Maximum letöltési és feltöltési sebesség (a szolgáltatás alaptulajdonsága) 7,2 Mbps / 1,4 Mbps. A 6 GB adatforgalom elérését követően a sebesség lassításra kerül az adott naptári hónap végéig.

 

Az egyes szolgáltatási csomagokba épített adatforgalmi keret felhasználásáról a UPC mobilinternet csomagba épített adatmennyiség 80%- illetve 100%-ának elérése esetén az előfizető értesítő üzenetet kap. A tárgyhónapra felhasznált adatmennyiség ellenőrizhető a http://business.upc.hu/adatforgalom weboldalon. Amennyiben az ügyfél a szolgáltatás sebességének lassítását követően, még az adott tárgyhónapban magasabb szolgáltatási csomagra módosít, úgy a sebesség a tárgyhónap utolsó napjáig lassításra kerül és a magasabb szolgáltatási csomag a következő hónap első napjától érhető el.

 

A UPC mobilinternet átlagos elérhető le- és feltöltési sebessége


A hálózati minőségi mutatóra megadott célérték:

 

Letöltési sebesség:
GPRS lefedettségi területen: 0,05 Mbit/s; EDGE lefedettségi területen: 0,15 Mbit/s; 3G lefedettségi területen: 0,3 Mbit/s; 3G/HSDPA/HSUPA lefedettségi területen: 2 Mbit/s az adatforgalmi keretet tartalmazó csomagok esetében a keret eléréséig.

 

Feltöltési sebesség:
GPRS lefedettségi területen: 0,02 Mbit/s; EDGE lefedettségi területen: 0,07 Mbit/s; 3G lefedettségi területen: 0,3 Mbit/s; 3G/HSDPA/HSUPA lefedettségi területen: 1 Mbit/s az adatforgalmi keretet tartalmazó csomagok esetében a keret eléréséig.
A UPC mobilinternet hálózatát technikailag a Vodafone biztosítja.

 

A csomagokkal elérhető maximális sebesség névleges érték, amely az adott területen a szolgáltatást biztosító hálózati technológia elérhetőségének, az azt támogató készülék meglétének, illetve a hálózat aktuális leterheltségének függvénye. A UPC mobilinternet csomagokról, az azokhoz tartozó szolgáltatási területekről, illetve a szolgáltatások sebességmérésének módjáról, továbbá a rádióhálózatra vonatkozó minőségi célértékekről részletes leírás található a UPC mobilinternetre vonatkozó ÁSZF-ben.

 

Egyszeri díjak
Egyszeri díjak (önálló megrendelés és csomagajánlat esetében)

    Bruttó Nettó
USB modem (21,1 Mbit/s) kártérítési díja Egyszeri díj (Ft) 10000 Ft 7874 Ft
SIM-kártya csere Egyszeri díj (Ft) 2500 Ft 1969 Ft
USB modemcsere díja Egyszeri díj (Ft) 2540 Ft 2000 Ft

Készülékvásárlás feltételei üzleti előfizetők számára (29-es körzet)

A kedvezményes készülék ajánlatok csak üzleti vezetékes szolgáltatás és/vagy UPC mobilinternet szolgáltatás mellé vehetők igénybe. A készülékek részletfizetéssel kizárólag a Fiber Power Business üzleti vezetékes internet vásárlása esetén vehetők igénybe 12,24 hónapos határozott vagy határozatlan idejű szerződés megkötésével. A részletfizetési konstrukció legalább egy aktív UPC előfizetés fennállása időtartamáig tartható fenn.

 

Egy előfizető egy időben maximum 5 db TV/mobil/laptop készülékfizetési konstrukcióval rendelkezhet. Az egy időben futó összes részletfizetések összege (beleértve minden folyamatban levő eszköz részletfizetést és havidíjtartozást is, és beleértve az éppen vásárolni kívánt új készülék részletét is) nem haladhatja meg a havi nettó 19 685 Ft, bruttó 25 000 Ft-otmennyiben az előfizető összes, szolgáltatótól igénybevett elektronikus hírközlési szolgáltatása megszűnik, úgy a hátralevő készülékrészletek egy összegben kiszámlázásra kerülnek.

 

A szolgáltató jogosult előleget felszámítani, amelyet az előfizetőnek az első készülék átvételekor meg kell fizetnie. Három, fizetési határidőre befizetett számla után az előleg összege a havi számlán feltüntetett havi díj összegéből jóváírásra kerül a havi díj mértékéig. A kampányban meghirdetett készülék típusokat a készlet erejéig biztosítjuk.

 

Készülékek Listaár (bruttó)
Nokia 215 12,000 Ft
Samsung Galaxy J1 Duos 39,600 Ft
Huawei Y5 36,000 Ft
LG Y50 Leon 41,040 Ft
Huawei Y5 II DS 45,120 Ft
LG K4 DS 47,999 Ft
Microsoft Lumia 640 DS 54,000 Ft
Samsung Galaxy J1 2016 58,320 Ft
LG Y90 Magna Dual 63,720 Ft
Samsung Galaxy Grand Prime G530 59,940 Ft
Samsung Galaxy Grand Prime VE G531 59,940 Ft
Samsung Galaxy J3 Duos 66,000 Ft
Samsung Galaxy J5 2016 77,800 Ft
Huawei P8 Lite 76,800 Ft
LG K10 DS 76,800 Ft
Samsung Galaxy A3 Duos 83,520 Ft
Samsung Galaxy A5 A500 108,000 Ft
Huawei P9 Lite 98,112 Ft
Samsung Galaxy A3 2016 98,112 Ft
Samsung Galaxy A5 0216 122,100 Ft
Apple iPhone 5S 16 GB 155,124 Ft
Huawei P9 182,580 Ft
Samsung Galaxy S6 179,700 Ft
HTC M8S 179,988 Ft
Microsoft Lumia 950 DS 209,988 Ft
LG G5 275,988 Ft
Samsung Galaxy S7 263,700 Ft
Apple iPhone SE 16 GB 211,188 Ft
Apple iPhone SE 64 GB 227,988 Ft
Samsung Galaxy S7 Edge 296,100 Ft
Apple iPhone 7 32 GB 320,820 Ft
Huawei T1 8" 41,892 Ft
Huawei T1 10" 56,580 Ft
iPad mini 2 Wi-Fi 16GB Space Gray/Silver 101,844 Ft
iPad mini 2 Wi-Fi 32GB Space Gray/Silver 114,420 Ft
iPad Air 2 Wi-Fi 16GB Space Gray/Silver 157,140 Ft
iPad Air 2 Wi-Fi 32GB Space Gray/Silver 168,660 Ft
Samsung UE32J5200A 32 col 119,988 Ft
Samsung UEK5500A 32 col 131,868 Ft
Samsung UE40J5200A 40 col 155,532 Ft
Samsung UE40K5500A 40 col 167,628 Ft
Samsung UE40JU6400 40 col 179,508 Ft
Samsung UE40KU6400 40 col 227,148 Ft
Samsung UE49KU6400 49 col 275,964 Ft
Samsung UE49KU6500 49 col 311,940 Ft
Samsung UE55KU6000 55 col 323,388 Ft
HP 250 G5 W4M72EA 15.6 col 143,028 Ft
HP x2 210 L5G95EA 10.1 col 143,028 Ft
HP 15 X5D10EA 15.6 col 179,028 Ft
Apple Macbook Air 13 col 128GB mmgf2mg/a 407,028 Ft