Általános Kampányos Feltételek - 29-es körzet

Érvényes: 2017. május 9-től

Általános feltételek

Akcióink 2017. május 9-től visszavonásig az adott, vezetékes szolgáltatástípus szempontjából új, vagy meglévő szolgáltatási csomagját magasabb csomagra módosító, mobil szolgáltatás szempontjából új, vagy meglévő, egyéni előfizetők, részére érvényes, a szolgáltatásoknál részletezett további feltételek mellett. A kedvezményes belépési díj szolgáltatásonként 0 Ft.

 

2016. augusztus 9-től minden ADSL internet szolgáltatást önállóan, vagy Dupla/Tripla csomag részeként igénylő előfizető részére díjkedvezményt (ePack) nyújtunk az internet havidíjából, amennyiben:

  • az előfizető csak a Díjneten elérhető PDF formátumú elektronikus számlát kapott (nem kap sem postai úton sem a normál kiküldés esetén papír alapút, illetve másolatot sem);
  • a fizetési határidőig elektronikus úton kiegyenlítésre került az előző számla teljes összege;
  • nincs kifizetetlen számlája.

 

29-es körzetben elektronikus számlaküldési mód választása esetén

  • az ADSL internet, vezetékes telefon és kábeltévé szolgáltatásokra vonatkozóan csak a Díjnet PDF számlatípus igényelhető,
  • mobilhang és mobilinternet szolgáltatásokra vonatkozóan a MyUPC, vagy a Díjnet PDF számla formátum is igényelhető.

 

Amennyiben az előfizető nem rendelkezik ADSL internet szolgáltatással, ám számláját elektronikus úton egyenlíti ki Díjneten keresztül, vagy Csoportos beszedési megbízás útján, abban az esetben egyszeri 1000 Ft-os kedvezményt biztosítunk vezetékes szolgáltatásából, melyet az első havidíjából írunk jóvá (amennyiben ilyen jogcímen az elmúlt 12 hónapban még nem kapott.)

 

Több Szolgáltatás igénybevétele esetén feltétel, hogy azokat a Szolgáltató egy ügyfél-azonosítón tartsa nyilván, és azonos Hozzáférési Ponton kerüljenek felszerelésre.

 

A kedvezmények más kedvezményekkel nem vonhatók össze. A havidíjak az ÁFA-t tartalmazzák; az ÁFA mértékének változása esetén a havidíjak az új ÁFA kulcsnak megfelelően automatikusan módosulnak.

 

A jelen akció meghirdetésével a 2017. április 12-től meghirdetett akciós feltételeket visszavonjuk.

 

Az ajánlatokkal nem élhetnek azon előfizetők, akiknek a kampányban megrendelni kívánt szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződése adott kampány indulása előtt kevesebb, mint 1 hónappal szűnt meg.

További feltételek UPC Kábeltv/Digitális Kábeltv igénybevétele esetén

A UPC Digitális Kábeltv és a UPC Videotár szolgáltatás az ÁSZF-ben feltüntetett területeken érhető el.

 

Az HBO GO igénybevételéhez HBO Pak vagy HBO MaxPak előfizetés szükséges. A szolgáltatás aktiválása a upc.hu/hbogo URL-en indítható el. A megrendelést követően az előfizető regisztrációs e-mailt kap. Az HBO GO termék aktiválását követően az HBO Pak és HBO MaxPak ügyfél egy regisztrációs e-mail-t kap a postafiókjába, amely tartalmazza az aktiváló kódot, valamint egy linket, amely a www.hbogo.hu oldalra irányítja. Az HBO GO oldalán az ügyfél ügyfélszáma megadásával, illetve szolgáltatója kiválasztásával tudja a regisztrációt elvégezni. Az HBO GO regisztrációt követően a regisztrációs kulcsot tartalmazó e-mailt 24 órán belül kézhez kapja.

 

A csatornaszámok változtatásának jogát fenntartjuk. A prémium csomagok, a HD csomag illetve a HD csomag és felvétel opció csak a Digital Bronze vagy Digital Gold csomagok mellé, valamint csomagajánlatban a Digital Mini csomag mellé rendelhetők. A FilmBox Extra HD és az HBO HD csatornák FilmBox és/vagy HBO Pak vagy HBO MaxPak prémium csomag és a HD csomag vagy HD csomag és felvétel opció együttes előfizetésével érhetők el. A HD csomag akció több médiaeszköz igénybe vétele esetén csak az elsőre vonatkozik. Az Analóg kábeltévé feltüntetett csatornaszáma súlyozott átlagszám, amely területenként eltérő, az Ön lakóhelyén elérhető pontos csatornaszámokról elérhetőségeinken érdeklődhet.

 

2016. november 8-tól visszavonásig a digitális tévé előfizetés mellé választható HBO Pak prémium csomag ára 2190 Ft/hó, 12 havi elkötelezettséggel. A digitális tévé előfizetés mellé választható HBO MaxPak prémium csomag ára 2850 Ft/hó, 12 havi elkötelezettséggel.

 

2017. április 12-től visszavonásig a digitális tévé előfizetés mellé választható HBO Pak prémium csomag ára 1890 Ft/hó 24 havi elkötelezettség esetén, 2190 Ft/hó 12 havi elkötelezettség esetén. A digitális tévé előfizetés mellé választható HBO MaxPak prémium csomag ára 2690 Ft/hó, 12 havi elkötelezettséggel, 24 havi elkötelezettség esetén az első 2 hónap 0 Ft, utána 2290 Ft/hó.

További feltételek UPC ADSL Internet igénybevétele esetén

2017. január 1-től a 6/2016. (IX.30.) NMHH rendelet alapján a UPC ADSL Internet alapcsomagok 18%-os ÁFA kulccsal kerülnek számlázásra.

 

Az akció keretein belül az új UPC Smart Guard szolgáltatást 1 számítógépre az igénybevétel első 2 hónapjában díjmentesen biztosítjuk. A 3. hónaptól kezdődően az Előfizető a Smart Guard szolgáltatást 520 Ft kedvezményes havidíjon veheti igénybe. Az akciós UPC Smart Guard kötelezettség nélkül, bármikor lemondható ügyfél-azonosítóval bejelentkezve a 1221-es telefonszám 1 2 menüpontjában.

 

Az akciós ADSL igénybevétele valamely 29-es körzetű UPC analóg Telefon előfizetés meglétéhez kötött, az ADSL Solo csomagokhoz ez nem szükséges.

 

Az ADSL Start/Start Solo, továbbá az ADSL Bronze/Bronze Solo csomagokra vonatkozó dupla maximális letöltési sebességet a beüzemeléstől számított első két hónapban biztosítjuk ADSL szempontjából új Előfizetők részére, azokon a szolgáltatási címeken, ahol azt az előzetes műszaki feltételek lehetővé teszik. Ezek meglétéről, kérjük, az igénybevételt megelőzően elérhetőségünk valamelyikén tájékozódjon! A beüzemeléstől számított első két hónapban az ADSL Start/ ADSL Start Solo maximális letöltési sebessége 2 Mbit/sec, az ADSL Bronze/ ADSL Bronze Solo maximális letöltési sebessége 5 Mbit/sec. A beüzemeléstől számított harmadik hónapban az ADSL Start/ ADSL Start Solo és az ADSL Bronze/ ADSL Bronze Solo maximális letöltési sebessége az Internet szolgáltatására vonatkozó ÁSZF-ben meghatározottra áll vissza.

 

A hirdetésben szereplő ADSL és ADSL Solo csomagok garantált le- és feltöltési sebességei: ADSL Start 0,3/0,1 Mbit/s; ADSL Bronze 0,8/0,2 Mbit/s; ADSL Silver 2,5/0,25 Mbit/s; ADSL Gold 4/0,5 Mbit/s;. Az ADSL Silver, Gold csomagok igénybevételéhez előzetes vonalvizsgálat szükséges. A UPC Internet-csomagokról és a csomagokhoz tartozó szolgáltatási területekről illetve a Szolgáltatás sebességmérésének módjáról teljes leírást találhat a http://www.upc.hu/rolunk/savszelesseg/ oldalon, illetve a UPC Internet ÁSZF-ben.

További feltételek Telefon igénybevétele esetén

A díjcsomagok forgalmi díjai a havidíjon felül fizetendők. A díjcsomagokhoz tartozó teljes forgalmidíj-táblázat megtalálható a Honlapunkon, illetve az ÁSZF 3/b. számú mellékletében. A fel nem használt lebeszélhetőség a következő hónapra nem vihető át. A kedvezményes hívásokról a www.upc.hu oldalon található részvételi feltételből tájékozódhat. A hálózaton belüli díjmentesség kedvezmény kizárólag a forgalmi díjra vonatkozik.

 

További feltételek UPC Mobilhang-szolgáltatás igénybevétele esetén

Érvényes: 2017. február 8-tól

 

2017. január 1-től a 6/2016. (IX.30.) NMHH rendelet alapján a mobil csomagok (nettó) árában meghatározásra kerül az internet tartalom, amely 18% ÁFA kulccsal kerül számlázásra. A változás következtében az értékesítésben részvevő, valamint az értékesítésből kivont, de az előfizetőknél aktív mobil csomagok bruttó ára megváltozik.

 

A Freedom csomagok 12 hónapos, míg az Easy S és M valamint Mobil S csomagok 24 hónapos határozott idejű szerződéssel kedvezményes havi díjon, vagy elkötelezettség nélkül, határozatlan idejű szerződéssel listaáron vehetők igénybe. A csomagok között havi egyszeri díjmentes változtatás lehetséges.

 

A feltüntetett kedvezményes havidíjak legalább egy vezetékes szolgáltatásunkra kötött előfizetés mellett, az előfizetések egyidejű fennállásának időtartamára, személyi használtra érhetők el.

2017. február 8-tól a következő árpontokon biztosítja a UPC a mobil hang előfizetést, a legalább egy UPC kábeles/vezetékes szolgáltatással, vagy mobilinternettel rendelkező ügyfeleinek:

 

Tarifa Mobil S Easy S Easy M Freedom Bronze Freedom Silver Freedom Gold
Havidíj 1950 Ft 3290 Ft 4990 Ft 6190 Ft 9590 Ft 12990 Ft

 

A szolgáltatáscsomagok akciós ára UPC kábeles/vezetékes szolgáltatási területéhez tartozó szolgáltatási címre kábeles szolgáltatások (kábeltévé és/vagy kábelinternet, ADSL-internet és/vagy kábeltelefon, analóg telefon és/vagy mobilinternet) igénybevétele nélkül megrendelt mobil telefon szolgáltatás esetén a következő:

 

Tarifa Mobil S Easy S Easy M Freedom Bronze Freedom Silver Freedom Gold
Havidíj 2950 Ft 4290 Ft 5990 Ft 7190 Ft 10590 Ft 13990 Ft

 

A UPC mobil csomagokhoz kapcsolódó szolgáltatási díjak 12 havi elkötelezettséggel értendőek, amelyek visszavonásig biztosítottak. Amennyiben az előfizető minden vezetékes szolgáltatásra vonatkozó szerződése megszűnik, az a UPC mobilra vonatkozó előfizetés egyidejű megszűnését nem eredményezi, azonban a UPC fenntartja a jogot, hogy az előfizető által igénybe vett csomag szolgáltatási területen lakó, de csak UPC mobillal rendelkező ügyfeleire vonatkozó, illetve szolgáltatási területen kívülre költözők esetében a listaárát számlázza a vezetékes szolgáltatásra vonatkozó előfizetés megszűnésének időpontjától kezdődően, de legkésőbb 30 napon belül. A Mobil S csomag listaára: 4 890 Ft az Easy S csomag havi listaára: 6 590 Ft, az Easy M csomag havi listaára: 8 704 Ft, a Freedom Bronze csomag havi listaára: 9 545 Ft a Freedom Silver csomag havi listaára: 14 347 Ft, a Freedom Gold csomag havi listaára: 19 081 Ft Minden listaár határozatlan idejű szerződéssel vehető igénybe. Listaáras ajánlatainkról részletes tájékoztatást adunk a 1421-es számon.

 

A honlapon feltüntetett adat-, hívás-, és SMS-díjak belföldi, normál díjas irányokra vonatkoznak.

 

Csomagjaink számlázása perc alapú és a forgalmi díjak a havidíjon felül fizetendők.

 

A csomagokhoz tartozó roaming díj táblázat megtalálható a honlapunkon, illetve a teljes körű forgalmi díjtáblázat az ÁSZF 3/d számú mellékletében. Díjcsomagjainkban a korlátlan beszélgetés kizárólag normál tarifával hívható, belföldi telefonszámokra vonatkozik. A hálózaton belüli percek és SMS-ek kizárólag a UPC mobilhálózaton belül értendők, a UPC vezetékes kábeltelefon és analógtelefon irányba bonyolított hívások nem számítanak hálózaton belülinek. A Freedom szolgáltatási csomag igénybevételével az előfizető tudomásul veszi a Freedom szolgáltatási csomag igénybevételi feltételeit, amelyek a kampány ideje alatt az alábbiak: rendeltetésszerű személyi használat, valamint egyéni előfizetők esetében a díjmentes UPC Wi-Free használata és az otthoni wifi használata (amennyiben az előfizető UPC wifiképes modemmel rendelkezik). A fentiek megsértése esetén a Szolgáltató az igénybe vett szolgáltatási csomagot az internet ÁSZF 2.1.5 pontjában meghatározott előfizetői szolgáltatási csomagra válthatja. A Freedom csomagok korlátlan belföldi adatforgalmat tartalmaznak. A mobiltechnológia sajátosságaira tekintettel az egyedi garantált le- és feltöltési sebesség minden csomagban 0/0 Mbit/s.

 

Minden UPC Mobil csomag külföldön is használható. A külföldön érvényes roaming díjszabásról és díjzónákról a http://www.upc.hu/mobil/roaming/ oldalon talál bővebb információt. Felhívjuk figyelmét, hogy bizonyos országokban csak bizonyos hálózatokon lehet hívást kezdeményezni és SMS-t küldeni, azonban hívás- és SMS-fogadás, valamint adatforgalmazás minden hálózatról lehetséges. A külföldi hálózatokról bővebben ezen a linken tájékozódhat.

 

A szolgáltató jogosult előleget felszámítani, amelyet az előfizetőnek az első eszköz átvételekor (SIM kártya és/vagy mobiltelefon) meg kell fizetnie. Három, fizetési határidőre befizetett számla után az előleg összege a havi számlán feltüntetett havi díj összegéből jóváírásra kerül a havi díj mértékéig.

 

Az Előfizető hozzájárul ahhoz, hogy az előfizetői szerződés pénzügyi megalapozása céljából a UPC az előfizetői szerződés megkötése előtt hitelképességi vizsgálatot végezzen és a megadott személyes iratokban szereplő adatok hitelességét a kormányzati hivatalos adatbázisban – az ÁSZF-ben meghatározott adatfeldolgozó közreműködésével – ellenőrizhesse, amelynek keretében a UPC jogosult az adatokat ezen, titkosításra kötelezett harmadik fél részére kiadni. Egy lakossági előfizető maximum 5 előfizetést vásárolhat.

 

Részletfizetésre történő vásárlás esetén a részletfizetés mindaddig fenntartható, amíg az előfizető legalább egy vezetékes, mobilhang vagy mobilinternet szolgáltatással rendelkezik. 29-es körzetben a TV és laptop készülék-részletfizetéses konstrukció fenntartásának feltétele mobil szolgáltatásra és vezetékes szolgáltatásra vonatkozóan egyidejűleg létrejött előfizetői szerződés megléte, vagy legalább egy mobilinternet-előfizetés és/vagy mobilhang szolgáltatásra vonatkozó és legalább egy vezetékes szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződés egyidejű megléte. Amennyiben minden alapszolgáltatás megszűnik, akkor a fennmaradó részletek egy összegben kiszámlázásra kerülnek. Egy előfizető egy időben tetszőleges számú készülékfizetési konstrukcióval rendelkezhet. Az egy időben futó összes részletfizetések összege (beleértve minden folyamatban levő eszköz részletfizetést és havidíjtartozást is, és beleértve az éppen vásárolni kívánt új eszköz részletét is) mobilkészülék és táblagép esetén nem haladhatja meg a havi bruttó 10 000 Ft-ot, míg TV készülék és laptop esetén nem haladhatja meg a havi bruttó 15 000 Ft-ot. Amennyiben az előfizető összes, szolgáltatótól igénybevett elektronikus hírközlési szolgáltatása megszűnik, úgy a hátralevő készülékrészletek egy összegben kiszámlázásra kerülnek.

 

Mobilkészülék támogatott áron történő vásárlása esetén határozott idejű készülékszerződés érvényes. Amennyiben a készülékszerződés ideje alatt az előfizető összes, mobilhang szolgáltatásra vonatkozó szerződése megszűnik, úgy a készüléktámogatott ár és a készülék listaára közti különbözet egy összegben kiszámlázásra kerül.

 

A készülékek listaárait az alábbi táblázat tartalmazza (az árak bruttó Forintban értendők):

 

Készülékek Listaár (bruttó)
Nokia 216 17,988 Ft
Huawei Y3 II DS 37,680 Ft
Samsung Galaxy J3 Duos 66,000 Ft
Huawei Nova Smart DS 77988 Ft
Samsung Galaxy J5 2016 77,800 Ft
Huawei P8 Lite 67,200 Ft
Huawei P9 Lite 95,520 Ft
Samsung Galaxy A3 2016 95,520 Ft
Samsung Galaxy A3 2017 119,988 Ft
Huawei P10 Lite DS 119,988 Ft
Samsung Galaxy A5 2016 119,988 Ft
Samsung Galaxy A5 2017 155,988 Ft
Apple iPhone 5S 16 GB 137,520 Ft
Huawei P9 179,508 Ft
Huawei P9 + ajándékcsomag 179,508 Ft
Samsung Galaxy S6 179,508 Ft
Samsung Galaxy S7 235,188 Ft
Apple iPhone SE 16 GB 191,748 Ft
Apple iPhone SE 64 GB 215,028 Ft
Huawei P10 DS 239,508 Ft
Apple iPhone 6S 32 GB 263,028 Ft
Samsung Galaxy S7 Edge 263,028 Ft
Apple iPhone 7 32 GB 311,988 Ft
Samsung Galaxy S8 323,988 Ft
Alcatel Pixi 4 7” WiFi 28,788 Ft
Huawei T1 8" 47,988 Ft
Huawei T1 10" 57,312 Ft
Samsung Galaxy Tab E 9.6 WiFi 8G 71,988 Ft
iPad mini 2 Wi-Fi 32GB Space Gray/Silver 119,520 Ft
iPad Air 2 Wi-Fi 32GB Space Gray/Silver 179,028 Ft
Samsung UEK5500A 32 col 137,700 Ft
Samsung UE40K5500A 40 col 167,460 Ft
Samsung UE43KU6000 43 col 197,268 Ft
Samsung UE49KU6500 49 col 311,388 Ft
Samsung UE50KU6000 50 col 227,460 Ft
Samsung UE55KU6000 55 col 311,388 Ft
HP 250 G5 W4M72EA 15.6 col 161,460 Ft
HP 15 X5D10EA 15.6 col 196,020 Ft
HP Pavilion x360 Z9E25EA 13.3 col 330,420 Ft
HP Omen 1DM16EA 15.6 col 546,420 Ft
Apple Macbook Air 13 col 128GB mmgf2mg/a 407,028 Ft

 

A mobiltelefonok beállításaihoz hasznos segítséget nyújt a www.upc.hu/keszulekbeallitas oldal.

A honlapon közzétett TV, laptop, mobiltelefon- és táblagép képek illusztrációk, a készülékekről közölt adatok tájékoztató jellegűek, részletek az adott gyártó oldalán érhetők el. A készülékeket az akció visszavonásáig vagy a készlet erejéig biztosítjuk. Az árak bruttó árak.

 

Szolgáltatásunk megrendeléséhez, kérjük, látogasson el üzleteink egyikébe, ahol kollégáink bővebb információkkal várják a megrendelés lehetőségeiről. 

 

Lejárt akciók:

 

Hozd a mobilszámod a UPC-hez és elengedjük a kezdőrészletet promóció (érvényes 2015.11.05-től 2016.01.31-ig):
A kedvezmény igénybe vételének feltétele az akció időtartama alatt elindított, majd legkésőbb 2016. február 29-ig sikeresen lebonyolított számhordozás. Az akció keretén belül az előfizető az aktuálisan meghirdetett mobil készülék kínálat bármely készülékét 0Ft-os kezdőrészlettel jogosult megvásárolni. Samsung Galaxy A3 Duos készülék választása esetén továbbá egy JBL Go hangszórót, vagy JBL T300 fejhallgatót 1 Ft-os kedvezményes vételáron vásárolhat. Amennyiben a számhordozás nem zárul le sikeresen legkésőbb 2016. február 29-ig, úgy a szolgáltató jogosult utólag egy összegben kiszámlázni a készülék elengedett kezdőrészletének összegét, illetve adott esetben a választott tartozék 9.990 Ft-os vételárát. A promóciós kedvezmény legfeljebb 5 sikeresen hordozott telefonszám esetén vehető igénybe. A promóció bármely értékesítési csatornán igénybe vehető.

 

14 990 Ft-os készülék promóció esetén (érvényes 2015.12.01-től 2016.01.10-ig)
6 havi határozott idejű, mobil szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződés megkötését vállalja az előfizető. A mobil szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződés határozott időn belüli, bármely okból történő megszűnése esetén az előfizető a készülék árához képest igénybe vett kedvezmény összegét köteles megfizetni (Huawei Y5 mobiltelefon készülék esetén visszafizetendő: 21.610.- Ft; Samsung J1 mobiltelefon esetén visszafizetendő: 17.999Ft, LG Y50 mobiltelefon esetén visszafizetendő: 23.000.-Ft. Egy akciós készülékhez szükségszerűen tartoznia kell egy mobil tarifának, amelyhez kapcsolódik az adott 6 hónapos határozott idejű szerződés. A promóció bármely értékesítési csatornán igénybe vehető. A promóció feltétele az online csatorna esetében új mobil szolgáltatás egyidejű megkötése.

 

JBL tartozék akció online csatornán:
Online csatornán Samsung Galaxy A3 Duos készülék választása esetén egy JBL Go hangszórót, vagy JBL T300 fejhallgatót 1 Ft-os kedvezményes vételáron vásárolhat ügyfelünk. Az akció során 6 havi határozott idejű, mobil szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződés megkötését vállalja az ügyfél. A mobil szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződés határozott időn belüli, bármely okból történő megszűnése esetén a szolgáltató jogosult utólag egy összegben kiszámlázni a választott tartozék 9.990 Ft-os vételárát. A promóció csak online csatornán érhető el és csak új mobil csomag egyidejű vásárlása esetén, 2016. január 29-ig.

További feltételek UPC Mobilinternet igénybevétele esetén

2017. január 1-től a 6/2016. (IX.30.) NMHH rendelet alapján a UPC Mobilinternet csomagok 18%-os ÁFA kulccsal kerülnek számlázásra.

 

A UPC Mobilinternet szolgáltatást kizárólag belföldi mobilinternetezésre biztosítjuk. Akciónkban a UPC Mobilinternet szolgáltatási csomagokat 0 Ft kedvezményes belépési díjjal, 24 havi elkötelezettséggel biztosítjuk. A UPC mobilsticket tartalmazó csomagok esetében az eszközt 1 Ft-os kedvezményes áron biztosítjuk. A UPC Mobilinternet a szolgáltatástól való 14 napon belüli elállás esetén a használatot meghaladó értékcsökkenést (3 havi előfizetési díjnak megfelelő összeg) jogosult felszámítani előfizetésenként. Vezetékes UPC szolgáltatással nem rendelkező ügyfeleink csak ügyfélszolgálati irodáinkban fizethetnek elő UPC Mobilinternet csomagra. UPC mobilstick nélküli csomag rendelése esetén 3 havi, míg UPC mobilstickes csomag rendelése esetén 6 havi havidíj előzetes megfizetése szükséges a szolgáltatás igénylésével egyidejűleg. Meglévő UPC mobilstick nélküli mobilinternet szolgáltatás mellé USB modem utólag a meglévő szolgáltatási csomag magasabb csomagra történő módosítása esetén lehetséges. Meglévő UPC mobilstickes csomaggal rendelkező előfizető magasabb csomagra történő módosítás esetén szintén UPC mobilstickes csomagot választhat. A havi adatforgalom elérését követően a sebesség az adott naptári hónap végéig lassításra kerül: az 1 GB csomag esetében: 0,06/0,016 Mbit/s-ra 2 GB-ig és 0,01/0,01 Mbit/s-ra a 2 GB felett az adott naptári hónap végéig; a 3 GB csomag esetében: 0,06/0,016 Mbit/s-ra; a 6 GB csomag esetében pedig 0,125/0,125 Mbit/s-ra. A UPC Mobilinternet csomagok elméleti maximális le- és feltöltési sebessége: 7,2/1,4 Mbit/s, az egyedi garantált le- és feltöltési sebessége: 0/0 Mbit/s. A UPC Mobilinternet átlagos elérhető letöltési sebessége GPRS, EDGE lefedettségi területen 0,15 Mbit/s, 3G lefedettségi területen 0,3 Mbit/s, 3G/HSDPA/HSUPA lefedettségi területen pedig 2 Mbit/s az adatforgalmi keretet tartalmazó csomagok esetében a keret eléréséig. Átlagosan elérhető feltöltési sebesség GPRS, EDGE lefedettségi területen 0,07 Mbit/s, 3G lefedettségi területen 0,3 Mbit/s, 3G/HSDPA/ HSUPA lefedettségi területen 1 Mbit/s az adatforgalmi keretet tartalmazó csomagok esetében a keret eléréséig. A UPC Sebességnövelő opciót UPC Mobilinternet szolgáltatási csomagok mellé, elkötelezettség nélkül biztosítjuk; az így elérhető elméleti maximális le- és feltöltési sebesség: 21,1/2 Mbit/s, az egyedi garantált le- és feltöltési sebesség: 0/0 Mbit/sec. A UPC Mobilinternet hálózatát technikailag a Vodafone biztosítja. A UPC vezetékes- és Mobilinternet-csomagokról, az azokhoz tartozó szolgáltatási területekről, illetve a szolgáltatás sebességmérésének módjáról és a rádióhálózatra vonatkozó minőségi célértékekről részletes leírást találhat a UPC Internet és UPC Mobilinternet ÁSZF-ekben, illetve a www.upc.hu/mobilinternetlefedettseg és www.upc.hu/savszelesseg oldalakon.

Táblagép-vásárlás feltételei

A kedvezményes táblagép ajánlatok csak vezetékes szolgáltatás és/vagy UPC mobilinternet szolgáltatás mellé vehetők igénybe.

 

Egy előfizető egy időben tetszőleges számú készülékfizetési konstrukcióval rendelkezhet. Az egy időben futó összes részletfizetések összege (beleértve minden folyamatban levő eszköz részletfizetést és havidíjtartozást is, és beleértve az éppen vásárolni kívánt új eszköz részletét is) nem haladhatja meg a havi bruttó 10 000 Ft-ot. Amennyiben az előfizető összes, szolgáltatótól igénybevett elektronikus hírközlési szolgáltatása megszűnik, úgy a hátralevő készülékrészletek egy összegben kiszámlázásra kerülnek.

 

A szolgáltató jogosult előleget felszámítani, amelyet az előfizetőnek az első eszköz átvételekor meg kell fizetnie. Három, fizetési határidőre befizetett számla után az előleg összege a havi számlán feltüntetett havi díj összegéből jóváírásra kerül a havi díj mértékéig. A kampányban meghirdetett táblagép típusokat a készlet erejéig biztosítjuk.

 

A mobilkészülék- és/vagy tablet-részletfizetéses konstrukció igénybevételének és fenntartásának feltéteke legalább egy mobilhang/mobilinternet-előfizetés megléte.

 

A készülékek listaárait az alábbi táblázat tartalmazza (az árak bruttó Forintban értendők):

 

Készülékek Listaár (bruttó)
Alcatel Pixi 4 7” WiFi 28,788 Ft
Huawei T1 8" 47,988 Ft
Huawei T1 10" 57,312 Ft
Samsung Galaxy Tab E 9.6 WiFi 8G 71,988 Ft
iPad mini 2 Wi-Fi 32GB Space Gray/Silver 119,520 Ft
iPad Air 2 Wi-Fi 32GB Space Gray/Silver 179,028 Ft