Üdvözöljük a 29-es körzet oldalán!

A tökéletes otthoni szórakozás egyik alappillére a stabil netes kapcsolat. 

Ezt a körzetben ADSL internettel tesszük lehetővé a már korábban kiépített rézhálózaton, az elérhető legjobb szolgáltatást nyújtva.

 

Tudjon meg többet a körzetében elérhető szolgáltatásainkról:

Kábeltévé

Kábeltévé kínálatunkban már kétféle szolgáltatástípus közül választhat. Analóg csomagunkban számos, míg legnagyobb digitális csomagunkkal 92 digitális és 5 HD csatornát nézhet. A részletekért kattintson!

 
 

Megbízható ADSL internet

Internetes csomagunkkal stabil netes kapcsolatot biztosítunk, amivel akár 18 Mbit/s-os letöltési sebességgel böngészhet.

 
 

Telefonáljon olcsón a UPC-vel

Vezetékes telefon szolgáltatásunkkal sokat spórolhat, hiszen a kapcsolási díj mellett a hálózaton belüli hívások díja is 0 Ft. Emellett alacsony percdíjakkal és kedvező nemzetközi hívásdíjakkal számolhat.

 
 

Megérkezett a UPC mobil!

Az UPC bevezette a mobil hangszolgáltatást is! Így a négy legfontosabb távközlési szolgáltatást (TV, telefon, internet, mobil) egyetlen szolgáltatótól tudja megrendelni.

 
 

Online ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálat menüpontra kattintva számos hasznos funkciót és szolgáltatást érhet el könnyen és gyorsan: UPC telefonkönyv, nemzetközi díjzóna-kereső, online számla befizetés, tévés műsorújság, internetes sebességmérő, kapcsolat felvételi űrlap, a körzetre vonatkozó kérdések és válaszok, illetve aktuális hálózati karbantartási időpontok.