IBUSZ kedvezmények

Ibusz IBUSZ kedvezmény minden upc ügyfél számára.

Változás - IBUSZ kedvezmények mindenkinek

Számunkra rendkívül fontos, hogy előfizetőinkkel minél jobb kapcsolatot ápoljunk. Ezért Prémium Kártya Programunk helyett általános kedvezményrendszert vezetünk be, melynek első elemeként még könnyebben elérhetővé tesszük az utazási kedvezmények igénybevételét kiemelt partnerünknél, az IBUSZ-nál. 2008. január 1-jétől ugyanis, eltérve a korábbi gyakorlattól, nemcsak a legalább 1 éve szerződött előfizetőink részére biztosítjuk az IBUSZ kedvezményes utazási lehetőségeit, hanem minden előfizetőnknek, feltétel nélkül.

Hogyan élhet a kedvezménnyel?

A UPC-számlalevél bemutatásával Ön bármelyik IBUSZ irodában igényelheti a kizárólag UPC ügyfelek számára fenntartott speciális kedvezményeket. (Prémium Kártyát a továbbiakban nem postázunk az előfizetőinknek.)

Hol veheti igénybe az ajánlatot?

A kedvezményeket az IBUSZ biztosítja. Az IBUSZ 106 év tapasztalatával szervez és kínál ügyfeleinek minőségi utakat, széles körű idegenforgalmi szolgáltatásokkal. Országos irodahálózatának köszönhetően Magyarország minden régiójában az utazni vágyók rendelkezésére áll. A 45 egységből álló IBUSZ-irodák közül a bevásárlóközpontokban működő irodák hosszított nyitva tartással és hétvégén is várják az ügyfeleket. Érdeklődjön a csak UPC-ügyfelek számára fenntartott speciális IBUSZ-akciókról és árengedményekről az IBUSZ-irodákban illetve megtalálhatja azokat a www.ibusz.hu honlapon!

Leggyakoribb kérdések