Digitális televíziózás - Fedezze fel az új élményt!
HD képminőség HD képminőség

A UPC elhozza otthonába a televíziózás új dimenzióját kristálytiszta, nagy felbontású (HD) csatornáival.

Elektronikus műsorújság Elektronikus műsorújság

A műsorújság lapozgatása a múlté, hiszen mindössze néhány gombnyomással megjelenítheti televízióján. Sőt minden érdekes információt megtudhat az aktuális programokról.

Megállítható, vissza- tekerhető és rögzíthető adás Megállítható, vissza- tekerhető és rögzíthető adás

Rögzítse kedvenc sorozata minden részét, tekerje vissza az elszalasztott pillanatokat vagy akár szüneteltesse az élő műsort, míg más teendője akad.

Digitális rádiók Digitális rádiók

Tévéjét rádióként is használhatja. Digitális tévécsomagjainkhoz változatos zenei kínálattal rendelkező rádió csatornák is tartoznak.

Legnépszerűbb csatornák  már a legkisebb csomagban is Népszerűbb csatornák már a legkisebb csomagban

Válogasson kedvére a UPC által biztosított színvonalas kínálatból. Már havi 3550 Ft-ért, 54 csatorna változatos műsorából szemezgethet.

Tematikus csatornák Tematikus csatornák

Mindene a sport vagy a filmek szerelmese, sőt gyermekei is rajonganak a tévézésért? A UPC-nél mindenki megtalálja kedvenc műsorait.

HD

Kristálytiszta minőség

Kristálytiszta minőségAmennyiben Ön rendelkezik HD televízióval már csak egy lépésnyire van attól, hogy megtapasztalhassa a nagy felbontású, High Definition (HD) képminőség által nyújtott élményt. A műsorok képe már hagyományos televízión nézve is szebb, élesebb, mint az analóg módon sugárzott kép.

Mit is nyújt a HD adás?
Digitális formában, az eddiginél ötször nagyobb felbontásban élvezheti a műsort, ennek köszönhetően egy szép zöld mezőről készült felvételen szinte minden fűszálat megkülönböztethet egymástól. Ehhez természetesen megfelelő készülékre van szükség: a HD-ben sugárzott műsorok már a HD ready típusú LCD vagy plazma tévékkel is kíváló színvonalon élvezhetőek. Ha full-HD készülékkel rendelkezik, a nagy felbontású műsorokkal még nagyobb élményben lehet része. A használható készülékeken az alábbi logókat tüntetik fel:

HDTV

Kapcsoljon nagy felbontásra, és hozza ki HD televíziójából a legjobbat, élvezze a szemet gyönyörködtető, igazi moziélményt nyújtó HD műsorokat!

Felvétel opció

Nézze meg kedvenc sorozata minden részét!

A felvétel opció a tökéletes eszköz arra, hogy akkor és azt a műsort tekintse meg amelyiket csak akarja. Az Elektronikus Műsorújságon keresztül minden információt elérhet a csatornákon vetített műsorokról, sorozatokról, és ezeket egyszerűen felveheti, majd később visszanézheti.

Irányítsa az élő műsort és a felvett műsorait!

  • Állítsa meg és tekerje vissza az élő adást
  • Azonnal visszajátszhatja a felvett műsort
  • Nézze vissza lassítva a legérdekesebb pillanatokat
  • Rögzítse az élő adást vagy programozza be előre a felvételt
  • Rögzítse kedvenc sorozata minden részét az előre programozható felvétel funkciójával
  • Mostantól nem maradhat le semmiről, rögzítse az egyik műsort, mialatt nézi a másikat

Összehasonlítás

A csomagkoban elérhető szolgáltatások Csatornák Csatornák
digital bronze 54  3
digital gold 88 33