Nagy gólok nagy felbontásban!

Lesse el a részleteket már 22 HD csatornán!

 
Digital Bronze Digital Gold
Havidíj
12 hónapos határozott idejű szerződéssel
3590 Ft/hó
+18 HD csatorna
2 hónapig 0 Ft/hó, a
3. hónaptól 1000 Ft/hó
5190 Ft/hó
+18 HD csatorna
2 hónapig 0 Ft/hó, a
3. hónaptól 1000 Ft/hó
 

Online ügyintézés esetén 1500 Ft
helyett 0 Ft a belépési díj
Részletek
Részletek
 
 
Csomagban kedvezőbb: tv, internet, telefon együtt
6899 Ft/hó-tól
8999 Ft/hó-tól
 
 
Csatornák
53 digitális + 4 HD csatorna
2 hónapig díjmentesen +29 csatorna
82 digitális + 4 HD csatorna
HD csomag
Felvétel opció
1000 Ft/hó 1000 Ft/hó
HD és felvétel opció
2 hónapig 1000 Ft/hó,
a 3. hónaptól 2000 Ft/hó
2 hónapig 1000 Ft/hó,
a 3. hónaptól 2000 Ft/hó
2000 Ft-os kupon új digitális előfizetőknek, több, mint 900 mozifilm,
népszerű tévéműsorok, gyermekfilmek
2000 Ft-os kupon új digitális előfizetőknek, több, mint 900 mozifilm,
népszerű tévéműsorok, gyermekfilmek
Saját beüzemelés
 
 
Online ügyintézés esetén 1500 Ft
helyett 0 Ft a belépési díj
Részletek Részletek
 

UPC csomagok

Három termék választása esetén olcsóbban juthat hozzá.

  • UPC Digitális Kábeltv: 53 digitális + 4 HD csatorna, 2 hónapig díjmentesen +29 csatorna
  • Fiber Power 60: 60/6 Mbit/s helyett 2 hónapig 120/10 Mbit/s felár nélkül
  • UPC Telefon: 0 Ft/perc upc hálózaton belül, választható telefon csomagok
Részletek

Mediabox:

A médiabox lehetővé teszi, hogy tévékészülékén csúcsminőségű képpel és hanggal élvezhesse az adást, illetve elérheti a UPC Videotárát is.

Mediacard:

Akár médiabox nélkül is élvezheti a upc adását, mindössze egy mediacardra és egy annak befogadására alkalmas tévével kell rendelkeznie. Az eszköz csúcsminőségű képet és hangot biztosít. Gyorsan és egyszerűen beüzemelhető, sőt nincs szükség plusz távirányítóra és médiaboxra sem.
A mediacarddal a UPC Videotar nem érhető el.

 

A 3. hónaptól a +29 csatorna díja 1600 Ft/hó, a HD csomag díja 1000 Ft/hó, a HD és felvétel opció díja 2000 Ft/hó. Ezek a díjak automatikusan kiszámlázásra kerülnek a jelzett időponttól. Amennyiben úgy dönt, hogy nem kívánja tovább igénybe venni ezeket a szolgáltatásokat, itt bármikor egyszerűen lemondhatja (a felvétel opció kivételével).

A FilmBox HD és az HBO HD csatornák FilmBox és/vagy HBO Pak vagy HBO MaxPak csomag előfizetéssel és a HD csomag vagy HD és felvétel opció együttes előfizetésével érhetők el. A upc digital bronze/gold alapcsomagok részeként 4 HD csatorna, további 18 HD csatorna a HD csomagban érhető el, melyhez HD képes médiaeszközt biztosítunk.

[overlay]

Kedvezményes kínálatunk 2014. február 18-tól visszavonásig, új vagy meglévő szolgáltatási csomagjukon magasabb csomagra módosító egyéni kábeltévé Előfizetők részére, 12 hónapos határozott idejű Előfizetői Szerződéssel, online ügyintézés esetén érvényes.

Magasabb szolgáltatási csomagnak az ÁSZF-ben meghatározott, magasabb havidíjú csomag tekintendő. Ezen felül magasabb csomagra való módosításnak tekintjük UPC Kábeltévé Szolgáltatás esetén az analógról digitális technológiára való módosítást, ebben az esetben a kiszállással történő beüzemelés egyszeri kedvezményes díja 1500 Ft, melyet saját beüzemelés választása esetén elengedünk. Magasabb csomagra való módosításnak tekintjük, ha az Előfizető meglévő digitális kábeltévé alapszolgáltatási csomagját szélesebb csatornaválasztékú csomagra módosítja.

A kedvezményes belépési díj szolgáltatásonként 1500 Ft, melyet online ügyintézés és/vagy saját telepítés választása esetén elengedünk.

Online ügyintézés esetén kötelező a Díjnet szolgáltatáson keresztül történő számlarendezés. A Díjnet szolgáltatást első alkalommal választó Előfizetők részére egyszeri 1500 Ft jóváírást biztosítunk havidíjából, és/vagy egyszeri 500 Ft jóváírást biztosítunk, amennyiben első alkalommal vállalja, hogy számláját csoportos beszedési megbízás útján egyenlíti ki – további feltétel a megjelölt fizetési módok minimum 6 hónapig történő fenntartása, ellenkező esetben a korábban jóváírt díja(ka)t kiszámlázzuk az Előfizető részére.

A UPC Digitális Kábeltv alapcsomagok részeként 4 HD csatorna, a HD csomagban további 17 HD csatorna érhető el, melyhez egy HD képes médiaeszközt (mediaboxot vagy mediacardot) biztosítunk díjmentesen. Ha további tévékészüléken is szeretné elérni a digitális csatornákat és a jelenleg igénybevett médiaeszköz opciónál magasabb havidíjú (és tudású) médiaeszköz opciót kér, úgy a továbbiakban az eredetileg igénybe vett médiaeszköz opciót számlázzuk plusz TV-n igénybe vett opcióként, az újonnan rendelt opciót pedig az első TV-re érvényes havidíjon. Pl. ha Digital Gold szolgáltatása mellé idáig nem vett igénybe HD csomagot, felvétel opciót vagy HD és felvétel opciót és plusz TV-jére HD csomagot rendel, akkor a jövőben a Digital Gold csomagja mellé a HD csomagot számlázzuk elsődleges médiaeszköz opcióként, és az addig fizetett médiaeszköz opciót plusz TV-n igénybe vett szolgáltatásként.

A csatornaszámok változtatásának jogát fenntartjuk.

A UPC Videotárban felhasználható 2000 Ft kedvezményt új digitális előfizetőknek, Digital Bronze/Gold csomag igénybevétele esetén egyszeri kölcsönzésre alkalmas UPC Videotár tartalmak letöltésére biztosítjuk, és a beüzemeléstől számított 30 napon belül használható fel.

A prémium csomagok, a HD csomag illetve a HD csomag és felvétel opció csak a Digital Bronze vagy Digital Gold csomagok mellé rendelhetők. A FilmBox HD és az HBO HD csatornák FilmBox és/vagy HBO Pak vagy HBO MaxPak prémium csomag és a HD csomag vagy HD csomag és felvétel opció együttes előfizetésével érhetők el. A HD csomag akció csak az első médiaeszközre vonatkozik.

A UPC Digitális Kábeltv és a UPC Videotár szolgáltatás az ÁSZF-ben feltüntetett területeken érhető el. A UPC Videotár a mediacarddal nem érhető el.

Az elektronikus műsorújság mediaboxszal 8 napra, mediacarddal 1 napra előre érhető el. A csatornaszámok változtatásának jogát fenntartjuk.

Meglévő standard mediaboxszal rendelkező előfizetők HD képes médiaeszközre cserélhetik berendezésüket, médiaeszköz-csere adminisztrációs díj ellenében, saját beüzemeléssel. Ebben az esetben ők is láthatják a 4 közszolgálati HD csatorna műsorát. A médiaeszköz-csere adminisztrációs díja 2540 Ft.

Több Szolgáltatás igénybevétele esetén feltétel, hogy azokat a Szolgáltató egy ügyfél azonosítón tartsa nyilván, és azonos Hozzáférési Ponton kerüljenek felszerelésre.

A jelenleg meghirdetett akciónk más kedvezményekkel nem vonható össze. A havidíjak az ÁFA-t tartalmazzák; az ÁFA mértékének változása esetén a havidíjak az új ÁFA kulcsnak megfelelően automatikusan módosulnak.

Az ajánlatokkal nem élhetnek azon előfizetők, akiknek a kampányban megrendelni kívánt szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződése adott kampány indulása előtt kevesebb, mint 1 hónappal szűnt meg.

A jelen akció meghirdetésével a 2013. november 19-étől meghirdetett akciós feltételeket visszavonjuk.

A Honlapon megjelenített információk (ideértve a megjelölt díjakat is) kizárólag tájékoztatás céljából kerülnek közzétételre, azok pontosságáért illetve naprakész mivoltáért a UPC Magyarország Kft. semmilyen felelősséget nem vállal. A tájékoztatás nem teljes körű, amennyiben további kérdései vannak az akcióval kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!