Home > Hírek

2010.08.11. - Az Összefogás vonala: 1749

Fogjunk össze együtt az árvízkárosultak megsegítéséért!

Az elmúlt hónapok szélsőséges időjárása hatalmas pusztítást okozott az országban. A heves esőzések, és az azt kísérő árvizek miatt számos épület megrongálódott, összedőlt, sokan váltak egyik pillanatról a másikra otthontalanokká. A Magyar Kormány kötelességének tekinti, hogy a rendelkezésére álló minden eszközzel támogassa a bajba jutottakat. Ennek megnyilvánulásaként az augusztus 20-i állami ünnepségre szánt forrás nagy részét az Összefogás jegyében az árvíz sújtotta területek helyreállítási munkáira fordítja.

Most itt a lehetőség, hogy Ön is segítsen! Aki 2010. augusztus 10. és 31. között felhívja a 1749-et vagy SMS-ben elküldi az „Összefogás” szót erre a telefonszámra, az 200 forinttal járul hozzá az árvízkárosultak megsegítéséhez.

Azok az adományozók, akik 2010. augusztus 19-én illetve augusztus 20-án hívják a 1749-es telefonszámot lehetőséget kapnak arra, hogy részt vegyenek a Lánchíd Rádió augusztus 20. alkalmából tartott kívánságműsorában. Ha szeretnének egy dalt küldeni Szeretteiknek, nem kell mást tenniük, mint felhívni a 1749-et, majd utána SMS-ben elküldeni a kiválasztott dal címét és az előadó nevét a Lánchíd Rádió normál tarifával működő telefonszámára: 06/20-2020-820

A 1749-es szám a telekommunikációs cégek (Invitel, UPC, T-Home, Telenor, T- Mobile, Vodafone) jóvoltából országosan elérhető.

A Magyar Kormány a beérkező felajánlásokat a Katolikus Karitász, a Magyar Baptista Szeretetszolgálat, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Magyar Vöröskereszt közreműködésével juttatja el a bajba jutottakhoz.

Legyen az augusztus 20-i nemzeti ünnep az Összefogás ünnepe! Segítsen Ön is, és hívja a 1749-et, az Összefogás számát!

Segítségre van szüksége?

Lépjen kapcsolatba velünk.