UPC Magyarország

Boy & girl & bud A UPC Magyarország vezető televíziós, szélessávú internet és telefonszolgáltató, mely kábelhálózatain országszerte több mint 200 településen, mintegy 800 ezer család és egyre több üzleti vállalkozás számára biztosít csatlakozást a digitális világ határtalan lehetőségeihez.

UPC szolgáltatási területek

UPC Magyarország

A kedvező árú vezetékes telefon és a hazánkban leggyorsabb (akár 250 Mbit/sec sebességű) csatlakozást biztosító új generációs internet és mobilinternet mellett a UPC digitális kábeltévét is kínál, amely kifogástalan kép- és hangminőséggel, megállítható és visszatekerhető élő adással, videotárral és a jelenlegi legtöbb HD-csatornával szolgálja a még teljesebb szórakozást.

A vállalatot az törekvés vezérli, hogy ez a nagyszerű, de gyakran bonyolult digitális világ mindenkié lehet. A UPC munkatársai ezt igyekeznek valóra váltani azáltal, hogy mindenben az egyszerűségre és az emberközeliségre törekednek.

[overlay]

UPC előfizetők száma

A vállalat 2013. szeptember 30-i adatai szerint a UPC az 1,5 millió magyarországi háztartást elérő, korszerűsített hálózatain összesen 268 ezer analóg kábeltelevíziós, 362 ezer digitális kábeltelevíziós, 507 ezer szélessávú internetes, és 427 ezer telefonos szolgáltatást üzemeltet előfizetői számára.

Segítségre van szüksége?

Lépjen kapcsolatba velünk.