Debrecen digitális kábeltv alapcsomagok

UPC digitális kábeltv előfizetés Debrecen területén.

Próbálja ki a digitális kábeltv szolgáltatást Debrecenben is. Megállítható, visszatekerhető, rögzíthető tv adás debreceni digitális kábeltévé megrendelőknek. Debreceni digitális kábeltv csomagok:

digital bronze | digital gold

UPC digitális kábeltv

Kedvenc tévécsatornái kedvező áron!

Akár 3500 Ft-ot spórolhat:

  • online ügyintézés esetén 0 Ft a belépési díj,
  • váltson e-számlára, és 1500 Ft jóváírást biztosítunk Önnek,
  • csoportos beszedési megbízás esetén további 500 Ft-os jóváírást adunk.
 
digital bronze digital gold
Havidíj
12 hónapos határozott idejű szerződéssel
3590 Ft/hó
 
 
5190 Ft/hó
+15 HD csatorna
2 hónapig 0 Ft/hó, a
3. hónaptól 1000 Ft/hó
 

Online ügyintézés esetén 1500 Ft
helyett 0 Ft a belépési díj
 
 
Csomagban is
6899 Ft/hó-tól
8999 Ft/hó-tól
 
 
Csatornák
53 digitális + 4 HD csatorna
2 hónapig díjmentesen +29 csatorna
82 digitális + 4 HD csatorna
HD csomag
+15 HD csatorna 2 hónapig 0 Ft/hó,
a 3. hónaptól 1000 Ft/hó
Felvétel opció
1000 Ft/hó 1000 Ft/hó
HD és felvétel opció
2 hónapig 1000 Ft/hó,
a 3. hónaptól 2000 Ft/hó
2 hónapig 1000 Ft/hó,
a 3. hónaptól 2000 Ft/hó
2000 Ft-os kupon új digitális előfizetőknek, több, mint 900 mozifilm,
népszerű tévéműsorok, gyermekfilmek
2000 Ft-os kupon új digitális előfizetőknek, több, mint 900 mozifilm,
népszerű tévéműsorok, gyermekfilmek
Saját beüzemelés
 
 
Online ügyintézés esetén 1500 Ft
helyett 0 Ft a belépési díj
 

UPC csomagok

Három termék választása esetén olcsóbban juthat hozzá.

  • Digitális kábeltv bronze: 53 digitális + 4 HD csatorna, 2 hónapig díjmentesen +29 csatorna
  • Fiber Power 60: 60/6 Mbit/s helyett 2 hónapig 120/10 Mbit/s felár nélkül
  • UPC Telefon: 0 Ft/perc upc hálózaton belül, választható telefon csomagok
Részletek

Mediabox:

A médiabox lehetővé teszi, hogy tévékészülékén csúcsminőségű képpel és hanggal élvezhesse az adást, illetve elérheti a UPC Videotárát is.

Mediacard:

Akár médiabox nélkül is élvezheti a upc adását, mindössze egy mediacardra és egy annak befogadására alkalmas tévével kell rendelkeznie. Az eszköz csúcsminőségű képet és hangot biztosít. Gyorsan és egyszerűen beüzemelhető, sőt nincs szükség plusz távirányítóra és médiaboxra sem.
A mediacarddal a UPC Videotar nem érhető el. A mediacarddal a UPC Videotár nem érhető el.

 

Kedvezményes kínálatunk 2013. november 19-étől, új vagy meglévő szolgáltatási csomagjukon magasabb csomagra módosító egyéni kábeltévé Előfizetők részére, 12 hónapos határozott idejű Előfizetői Szerződéssel, online ügyintézés esetén érvényes.

Magasabb szolgáltatási csomagnak az ÁSZF-ben meghatározott, magasabb havidíjú csomag tekintendő. Ezen felül magasabb csomagra való módosításnak tekintjük upc kábeltévé Szolgáltatás esetén az analógról digitális technológiára való módosítást, ebben az esetben a kiszállással történő beüzemelés egyszeri kedvezményes díja 1500 Ft, melyet saját beüzemelés választása esetén elengedünk. Magasabb csomagra való módosításnak tekintjük, ha az Előfizető meglévő digitális kábeltévé alapszolgáltatási csomagját szélesebb csatornaválasztékú csomagra módosítja.

A kedvezményes belépési díj szolgáltatásonként 1500 Ft, melyet online ügyintézés és/vagy saját telepítés választása esetén elengedünk.
Online ügyintézés esetén kötelező a Díjnet szolgáltatáson keresztül történő számlarendezés. A Díjnet szolgáltatást első alkalommal választó Előfizetők részére egyszeri 1500 Ft jóváírást biztosítunk havidíjából, és/vagy egyszeri 500 Ft jóváírást biztosítunk, amennyiben első alkalommal vállalja, hogy számláját csoportos beszedési megbízás útján egyenlíti ki – további feltétel a megjelölt fizetési módok minimum 6 hónapig történő fenntartása, ellenkező esetben a korábban jóváírt díja(ka)t kiszámlázzuk az Előfizető részére
A upc digital bronze/gold alapcsomagok részeként 4 HD csatorna, a HD csomagban további 15 HD csatorna érhető el, melyhez HD képes médiaeszközt biztosítunk. A digital bronze csomag részeként, elkötelezettség nélkül +29 csatornát adunk 2 hónapig díjtalanul és a 3. hónaptól 1800 Ft/hó-ért.

A UPC Videotárban felhasználható 2000 Ft kedvezményt új digitális előfizetőknek, Digital Bronze/Gold csomag igénybevétele esetén egyszeri kölcsönzésre alkalmas UPC Videotár tartalmak letöltésére biztosítjuk, és a beüzemeléstől számított 30 napon belül használható fel.

A prémium csomagok, a HD csomag illetve a HD csomag és felvétel opció csak a Digital Bronze vagy Digital Gold csomagok mellé rendelhetők. A FilmBox HD és az HBO HD csatornák FilmBox és/vagy HBO Pak vagy HBO MaxPak prémium csomag és a HD csomag vagy HD csomag és felvétel opció együttes előfizetésével érhetők el. A HD csomag akció csak az első médiaeszközre vonatkozik.
A upc digitális kábeltv és a upc videotár szolgáltatás az ÁSZF-ben feltüntetett területeken érhető el.

Az elektronikus műsorújság mediaboxszal 8 napra, mediacarddal 1 napra előre érhető el.

Meglévő standard mediaboxszal rendelkező előfizetők HD képes médiaeszközre cserélhetik berendezésüket, médiaeszköz-csere adminisztrációs díj ellenében, saját beüzemeléssel. Ebben az esetben ők is láthatják a 4 közszolgálati HD csatorna műsorát. A médiaeszköz-csere adminisztrációs díja 2540 Ft.

Több Szolgáltatás igénybevétele esetén feltétel továbbá, hogy azokat a Szolgáltató egy ügyfél azonosítón tartsa nyilván, és azonos Hozzáférési Ponton kerüljenek felszerelésre.

A jelenleg meghirdetett akciónk más kedvezményekkel nem vonható össze. A havidíjak az ÁFA-t tartalmazzák; az ÁFA mértékének változása esetén a havidíjak az új ÁFA kulcsnak megfelelően automatikusan módosulnak.

A jelen akció meghirdetésével a 2013. augusztus 26-ától meghirdetett akciós feltételeket visszavonjuk. A kedvezményes havidíjakat egyéni Előfizetők részére biztosítjuk.

A Honlapon megjelenített információk (ideértve a megjelölt díjakat is) kizárólag tájékoztatás céljából kerülnek közzétételre, azok pontosságáért illetve naprakész mivoltáért a UPC Magyarország Kft. semmilyen felelősséget nem vállal. A tájékoztatás nem teljes körű, amennyiben további kérdései vannak az akcióval kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!