Legyen Önnek is táblagépe!

Használja ki táblagéppel a UPC vezeték nélküli internet előnyeit!

 
BEEX S4 BEEX MINIBEE 3G Samsung Tab 3 Lite 7.0 Wi-Fi Samsung Tab 3
7.0 Wi-Fi + 3G
iPad mini 16 GB
Wi-Fi
Teljes vételár új UPC szolgáltatás mellé
23 760 Ft
Az akció igénybevételéhez kérjük hívja a 1221-et vagy érdeklődjön ügyfélszolgálati irodáinkban!
49 750 Ft
Az akció igénybevételéhez kérjük hívja a 1221-et vagy érdeklődjön ügyfélszolgálati irodáinkban!
Csak új UPC mobilinternet szolgáltatás mellé!
44 900 Ft
Az akció igénybevételéhez kérjük hívja a 1221-et vagy érdeklődjön ügyfélszolgálati irodáinkban!
79 990 Ft
Az akció igénybevételéhez kérjük hívja a 1221-et vagy érdeklődjön ügyfélszolgálati irodáinkban!
87 350 Ft
Az akció igénybevételéhez kérjük hívja a 1221-et vagy érdeklődjön ügyfélszolgálati irodáinkban!
Részletfizetés új UPC szolgáltatás mellé
1790 Ft/hó
havi törlesztő részlet
12 hónapig
Kezdőrészlet: 2280 Ft
3730 Ft/hó
havi törlesztő részlet
12 hónapig
Kezdőrészlet: 4990 Ft
3360 Ft/hó
havi törlesztő részlet
12 hónapig
Kezdőrészlet: 4580 Ft
6000 Ft/hó
havi törlesztő részlet
12 hónapig
Kezdőrészlet: 7990 Ft
6530 Ft/hó
havi törlesztő részlet
12 hónapig
Kezdőrészlet: 8990 Ft
 
 
 
Képernyő
7”-os WSVGA rezisztív érintőképernyő
1024 x 600 felbontással
7,85”-os WSVGA kapacitív érintőképernyő
1024 x 768 felbontással
7”-os WSVGA kapacitív érintőképernyő
1024 x 600 felbontással
7”-os WSVGA kapacitív érintőképernyő
1024 x 600 felbontással
7,9" 1024x768 pixel LED-es háttérvilágítású multi-touch kijelző IPS technológiával
Processzor
Cortex A7 4x max.1,2 Ghz Cortex A7 4x max.1,2 Ghz 1.2 GHz Dual Core processzor 1.2 GHz A9 processzor Kétmagos A5 chip
Memória + tárhely
512 MB memória +
8 GB háttértároló + microSD bővítési lehetőség
1 GB memória + 8 GB háttértároló + microSD bővítési lehetőség 1 GB memória + 8 GB háttértároló + microSD bővítési lehetőség 1 GB memória + 8 GB háttértároló + microSD bővítési lehetőség 16 GB belső tárhely
(a rendelkezésre álló tárterület ennél kevesebb)
Kommunikáció
Wi-Fi Wi-Fi + 3G + Bluetooth + GPS kapcsolat USB, Wi-Fi + Bluetooth + GPS kapcsolat Wi-Fi + 3G + Bluetooth + GPS kapcsolat Wi-Fi + Bluetooth
Kamera
első kamera 2MP hátsó kamera 2MP hátsókamera 3MP hátsó- és
1.3MP első kamera
5MP hátsó- és
1.2MP első kamera
Operációs rendszer
Android 4.2 Android 4.2 Android 4.2
(Jelly Bean)
Android 4.1.2
(Jelly Bean)
iOS 7
 

BEEX S4

BEEX S4

A 4 magos chipsettel bármire használhatod, legyen az egy erősebb játék, vagy HD videó. Az 1024x600-as felbontású 7”-os kijelzőn tökéletes minőségben jelennek meg a képek, filmek és dokumentumaid. A szupergyors chipset-ben gyors grafikus vezérlő rejlik, így a legújabb játékok és alkalmazások is futnak rajta. A jól ismert Android operációs rendszerből is egy friss 4.2-es verzió került rá, amivel a használata gyors és egyszerű.

BEEX MINIBEE 3G

BEEX MINIBEE 3G

Nincs szükség USB modemre az internet eléréshez, a SIM kártyát egyenesen a BEEX MINIBEE 3G-be helyezheted. A kijelző mérete 7,85”. Ez az egyik legalkalmasabb méret, hiszen könnyen hordozható és nagyszerűen kezelhető. A méretének és a beépített 3G foglalatnak köszönhetően rugalmas és egyszerű a használata. 8GB beépített tárhely áll rendelkezésedre, a filmek, zenék, képek és egyéb dokumentumok tárolására, amit ezen felül MicroSD kártyával bővíthetsz. Szálcsiszolt fém hátlapjával kiemelkedik társai közül.

Samsung Tab 3 Lite 7.0 Wi-Fi

Samsung Galaxy Tab 3 Lite 7.0 Wi-Fi

Tökéletes fogás

Karcsúbb kialakítás a kézbe simuló dizájnért

Az új, karcsúbb és vékonyabb GALAXY Tab 3 jobban illeszkedik a kézbe, miközben keskenyebb kijelzőkerete biztosítja, hogy még nagyobb legyen a rendelkezésedre álló érintőképernyő. Ráadásul könnyebb is, így az új GALAXY Tab 3 mindenkor a te kényelmedet helyezi a középpontba.

Samsung Tab 3 7.0 Wi-Fi + 3G

Samsung Galaxy Tab 3 7.0 Wi-Fi + 3G

Sokoldalú felhasználhatóság

Hasznos eszköz, modern technológiával

Teljesítmény terén nincs miért szégyenkeznie. Kétmagos, 1,2 GHz-es processzorának köszönhetően gördülékenyen, gyorsan és professzionálisan birkózik meg szinte minden feladattal. Élvezd a két kamera nyújtotta kényelmet (3 megapixel/1,3 megapixel) videocsevegés, fényképezés vagy akár a tökéletes önarckép elkészítése közben is. A webes böngészés még soha nem volt egyszerűbb, gyorsabb vagy megbízhatóbb a Channel Bonding kapcsolódásnak köszönhetően. Élvezd a böngészést és a gyors és egyszerű adatátvitelt.

iPad mini

iPad mini 16 GB Wi-Fi

iPad mini, a tökéletes választás

Az iPad mini tökéletes méretű eszköz a kedvenc elfoglaltságokhoz. A weboldalak, fotók és videók is élénken, élesen jelennek meg briliáns, 1024 x 768 képpontos felbontású kijelzőjén. A hatékony adatfeldolgozás és a gyors grafika jóvoltából az alkalmazások indításától kezdve az internetes böngészésig minden érezhetően gyorsabb. Az iSight kamerával szemet gyönyörködtető fényképeket és bámulatos, 1080p felbontású HD-videókat lehet készíteni. Az iPad rendszerében remek beépített alkalmazások állnak rendelkezésre a levelezéshez, internetezéshez és videotelefonáláshoz. A fotók, a filmek, a zene, a dokumentumok, a prezentációk vagy a táblázatok szerkesztéséhez is található megfelelő app. Az iOS rendszert most még könnyebb használni. Erről olyan új funkciók gondoskodnak, mint a Vezérlőközpont, az AirDrop iOS-verziója vagy a továbbfejlesztett multitasking. És mivel a rendszert kifejezetten az iPadhez fejlesztették, nemcsak jól néz ki, hanem mesésen is fut.

Feltételek

Akciós részvételi feltételek

A kedvezményes egyösszegű táblagép vásárlási lehetőség csak új alapszolgáltatás megrendelésével, vagy meglévő alapszolgáltatás magasabb csomagra történő módosításával együtt vehető igénybe, kábeles szolgáltatással ellátott szolgáltatási címen. A kiválasztott eszköz díja egy összegben az átvételkor fizetendő. Kezdőrészlet befizetése mellett a 12 havi, kamatmentes részletfizetési lehetőséget a Trio L vagy Trio XL csomagot rendelő, a Trio csomagba új digitális kábeltévé vagy internetszolgáltatás megrendelésével, vagy meglévő, digitális kábeltévé, vagy internet-alapszolgáltatásán magasabb csomagra történő módosítással belépő meglévő előfizető veheti igénybe, aki legalább 6 hónapja UPC-előfizető, és akinek a vásárlást megelőző 12 hónapban nem volt két alkalomnál több, fizetési határidőn túli számlafizetése, illetve a szolgáltatása ezen idő alatt nem volt díjtartozás miatt korlátozva. Egy előfizetéshez maximum 1 db részletfizetéssel, valamint további 4 db teljes vételár kifizetésével rendelt táblagép igényelhető. A kampányban meghirdetett táblagép típusokat a készlet erejéig biztosítjuk.