Az otthoni szélessávon

mindenki elfér!

Gyorsítson UPC Internettel akár több eszközön!

 
Fiber Power
15
Fiber Power
30
Fiber Power
60
Fiber Power
120
Fiber Power
240
Havidíj
12 hónapos határozott idejű szerződéssel

Online ügyintézés esetén 1500 Ft helyett
0 Ft a belépési díj
2590
Ft/hó
Részletek
3590
Ft/hó
Részletek
4690
Ft/hó
Részletek
6290
Ft/hó
Részletek
8290
Ft/hó
Részletek
 
 
Csomagban kedvezőbb: tv, internet, telefon együtt
 
5199
Ft/hó-tól
6899
Ft/hó-tól
8999
Ft/hó-tól
 
 
 
Táblagép
vásárlási
lehetőség
Használja ki táblagéppel a UPC vezeték nélküli internet előnyeit!

Részletek
 
 
Dupla
sávszélesség

2 hónapig
30/3 Mbit/s

2 hónapig
60/6 Mbit/s

2 hónapig
120/10 Mbit/s

2 hónapig
240/20 Mbit/s
 
Maximális
sebesség
15 / 1 Mbit/s 30 / 3 Mbit/s 60 / 6 Mbit/s 120 / 10 Mbit/s 240 / 20 Mbit/s
Garantált
sebesség
3 / 0,25 Mbit/s 10 / 1 Mbit/s 20 / 3 Mbit/s 30 / 4 Mbit/s 60 / 5 Mbit/s
upc smart
guard
2 hónapig díjmentesen 2 hónapig díjmentesen 2 hónapig díjmentesen 2 hónapig díjmentesen 2 hónapig díjmentesen
Díjmentes
upc wifi opció
Saját
beüzemelés
 
 
Online ügyintézés esetén 1500 Ft helyett 0 Ft a belépési díj
Részletek
Részletek
Részletek
Részletek
Részletek
 

UPC csomagok

Három termék választása esetén olcsóbban juthat hozzá.

  • UPC Kábeltv: akár 31 csatorna
  • Fiber Power 30: 30/3 Mbit/s helyett 2 hónapig 60/6 Mbit/s felár nélkül
  • UPC Telefon: 0 Ft/perc upc hálózaton belül
Részletek
A 3. hónaptól a +15 Mbit/s a sávszélesség havidíja 1000 Ft, a +30 Mbit/s sávszélesség havidíja 1100 Ft, a +60 Mbit/s sávszélesség havidíja 1600 Ft, a +120 Mbit/s sávszélesség havidíja 2000 Ft, a upc smart guard szolgáltatás havidíja 520 Ft. Ezek a díjak automatikusan kiszámlázásra kerülnek az adott hónapban. Ne feledje! Amennyiben úgy dönt, hogy nem kívánja tovább igénybe venni a díjmentes hónapok után a upc smart guard csomagot vagy a plusz sávszélességet, ezen az oldalon egyszerűen lemondhatja online.

Az internet szolgáltatások igénybevételéhez, valamint tulajdonságainak optimális kihasználásához szükséges technikai feltételekről szerződéskötést megelőzően érdeklődjön elérhetőségeinken. Az igénybevétel során érzékelhető sebesség függ a vezetékes és/vagy vezeték nélküli hálózati eszközök működési szabványában foglalt specifikációtól.

[overlay]

upc smart guard 1 PC

Teljes körű „számítógép-védelem”

upc smart guard 1 PC

Tűzfal, vírusirtó és szűrő egyben – 1 db számítógépre

520 Ft
havidíj
Rendelés

upc wifi opció

Vezeték néküli internetezés – otthon

upc wifi opció

Szélessávú vezeték nélküli internet, akár több számítógépen egyszerre.

0 Ft
havidíj
Rendelés

upc webtáros 4 GB

Óriási, bármikor elérhető tárhely

upc webtáros 4 GB

Hatalmas, saját tárhely (akár 4 GB) az interneten, amely fájlmegosztó is egyben.

560 Ft
havidíj
Rendelés

Kedvezményes kínálatunk 2014. február 18-tól visszavonásig, új egyéni UPC Internet Előfizetők, meglévő szolgáltatási csomagjukon magasabb csomagra módosító egyéni Előfizetők, illetve meglévő UPC Internet Szolgáltatással rendelkező üzleti Előfizetők részére, 12 hónapos határozott idejű Előfizetői Szerződéssel érvényes, online ügyintézés esetén.

Magasabb szolgáltatási csomagnak az ÁSZF-ben meghatározott, az Előfizető meglévő internet csomagjánál magasabb havidíjú UPC Internet szolgáltatási csomag tekintendő.

A kedvezményes belépési díj szolgáltatásonként 1500 Ft, melyet online ügyintézés és/vagy saját telepítés választása esetén elengedünk.

Online ügyintézés esetén kötelező a Díjnet szolgáltatáson keresztül történő számlarendezés. A Díjnet szolgáltatást első alkalommal választó Előfizetők részére egyszeri 1500 Ft jóváírást biztosítunk havidíjából, és/vagy egyszeri 500 Ft jóváírást biztosítunk, amennyiben első alkalommal vállalja, hogy számláját csoportos beszedési megbízás útján egyenlíti ki - további feltétel a megjelölt fizetési módok minimum 6 hónapig történő fenntartása, ellenkező esetben a korábban jóváírt díja(ka)t kiszámlázzuk az Előfizető részére.

Ha, meglévő internet előfizetőknél csomagmódosítás/wifi opció megrendelése miatt eszközcsere szükséges, annak díja 2540 Ft - kiszállásos eszközcsere esetén a kiszállási díj további 1500 Ft.

Internet szempontjából új előfizetőknek az igénybevétel első 2 hónapjában az eggyel nagyobb internetcsomag le- és feltöltési sebességeit díjmentesen biztosítjuk.

A UPC Internet csomagonkénti garantált le- és feltöltési sebessége: Fiber Power 15 – 3/0,25 Mbit/s; Fiber Power 30 – 10/1 Mbit/s; Fiber Power 60 – 20/3 Mbit/s; Fiber Power 120 – 30/4 Mbit/s; Fiber Power 240 – 60/5 Mbit/s.

A havi adatforgalom folyamatosan nyomon követhető a http://forgalom.upc.hu címen.

A UPC Internetcsomagokról és a csomagokhoz tartozó szolgáltatási területekről, illetve a szolgáltatás sebességmérésének módjáról teljes leírást találhat a www.upc.hu/savszelesseg oldalon, illetve a UPC Internet ÁSZF-ben.

Bármely Fiber Power internet-szolgáltatási csomagok igénybevételéhez, valamint a tulajdonságainak optimális kihasználásához szükséges technikai feltételekről az igénybevételt megelőzően, kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken! Az igénybevétel során érzékelhető sebesség függ a vezetékes és/vagy vezeték nélküli hálózati eszközök működési szabványában foglalt specifikációtól.

Internet szolgáltatási csomagra történő új Előfizetői Szerződés létrejötte esetén a upc wifi opciót díjmentesen, felfelé módosítás esetén külön igénylést követően biztosítjuk. A upc wifi opció igénybevételének további feltételeit az Internet ÁSZF 1/e és 3/a mellékletei tartalmazzák.

Jelen akciónkban, online ügyintézés esetén a upc smart guard szolgáltatást 1 számítógépre az igénybevétel első 2 hónapjában díjmentesen biztosítjuk. Amennyiben az Előfizető nem mondja le a 2. hónap végéig, a 3. hónaptól a szolgáltatás havidíja 520 Ft. Az akciós upc smart guard kötelezettség nélkül, bármikor lemondható itt: upc.hu/lemondas.

Akciónkban kedvezményes táblagép vásárlási lehetőséget biztosítunk. A kedvezményes táblagép vásárlási lehetőség csak új alapszolgáltatás megrendelésével, vagy meglévő alapszolgáltatás magasabb csomagra történő módosításával együtt vehető igénybe, kábeles internet szolgáltatással ellátott szolgáltatási címen. A kiválasztott eszköz díja egy összegben az átvételkor fizetendő. Kivétel ez alól azok a legalább 6 hónapja meglévő UPC előfizetők, akik a kezdő részlet befizetése mellett további 24 havi kamatmentes részletfizetés lehetőségével is élhetnek, amennyiben a vásárlást megelőző 12 hónapban nem volt két alkalomnál több fizetési határidon túli számlafizetésük, vagy szolgáltatásuk nem volt díjtartozás miatt korlátozva. Egy előfizetéshez maximum 1 db részletfizetéssel, valamint további 4 db teljes vételár kifizetésével rendelt táblagép igényelhető.

Több Szolgáltatás igénybevétele esetén feltétel, hogy azokat a Szolgáltató egy ügyfél-azonosítón tartsa nyilván, és azonos Hozzáférési Ponton kerüljenek felszerelésre.

A jelenleg meghirdetett akciónk más kedvezményekkel nem vonható össze. A havidíjak az ÁFA-t tartalmazzák; az ÁFA mértékének változása esetén a havidíjak az új ÁFA kulcsnak megfelelően automatikusan módosulnak.

Az ajánlatokkal nem élhetnek azon előfizetők, akiknek a kampányban megrendelni kívánt szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződése adott kampány indulása előtt kevesebb, mint 1 hónappal szűnt meg. A jelen akció meghirdetésével a 2013. november 19-étől meghirdetett akciós feltételeket visszavonjuk.

A Honlapon megjelenített információk (ideértve a megjelölt díjakat is) kizárólag tájékoztatás céljából kerülnek közzétételre, azok pontosságáért, illetve naprakész mivoltáért a UPC Magyarország Kft. semmilyen felelősséget nem vállal. A tájékoztatás nem teljes körű, amennyiben további kérdései vannak az akcióval kapcsolatban, kérjük, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!