Üdvözöljük a 29-es körzet oldalán!
A tökéletes otthoni szórakozás egyik alappillére a stabil és gyors netes kapcsolat. Ezt a körzetben csúcsra járatott ADSL internettel tesszük lehetővé a már korábban kiépített rézhálózaton, az elérhető legjobb szolgáltatást nyújtva.

Tudjon meg többet a körzetében elérhető szolgáltatásainkról:

Analóg- és digitális kábeltévé

Kábeltévé kínálatunkban már kétféle szolgáltatástípus közül választhat. Analóg csomagunkban akár 31*, míg legnagyobb digitális csomagunkkal 88 digitális és 4 HD csatornát nézhet. A részletekért kattintson!

Tovább * Az analóg csomagokhoz tartozó csatornák száma szolgáltatási területenként eltér. Az ön lakóhelyén elérhető csatornák megtekintéséhez kérjük, tekintse meg csatornakiosztásunkat.
Megbízható ADSL internet

Internetes csomagunkkal stabil és gyors netes kapcsolatot biztosítunk, amivel akár 18 Mbit/s-os letöltési sebességgel böngészhet.

Tovább
Telefonáljon olcsón a UPC-vel

Vezetékes telefon szolgáltatásunkkal sokat spórolhat, hiszen a kapcsolási díj mellett a hálózaton belüli hívások díja is 0 Ft. Emellett alacsony percdíjakkal és kedvező nemzetközi hívásdíjakkal számolhat.

Tovább
Online olcsóbban rendelhet

Rendelje meg interneten keresztül szolgáltatásainkat és takarítson meg akár 2000 Ft-ot:

  • váltson e-számlára, és 1500 Ft jóváírást biztosítunk önnek,
  • csoportos beszedési megbízás esetén további 500 Ft-os jóváírást adunk.
Tovább
Online ügyfélszolgálat

Az ügyfélszolgálat menüpontra kattintva számos hasznos funkciót és szolgáltatást érhet el könnyen és gyorsan: UPC telefonkönyv, nemzetközi díjzóna-kereső, online számla befizetés, webshop, tévés műsorújság, turbó gomb szolgáltatás, internetes sebességmérő, kapcsolat felvételi űrlap, a körzetre vonatkozó kérdések és válaszok, illetve aktuális hálózati karbantartási időpontok.

Tovább